Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Добро е,чим биле женски немаш гајле тогаш :)

епа баш затоа ми е бе сеа дур ги најдам сите ехеееееее а криво ми е за 40 и нешо контакти тоа беа ептен јаки цури. али ај...

леле луѓе не ми се верува ејјјјј
си го вратив мснто ако некој го интересира како нека пише на пвт ке му даам лог(не е да се фалам)

а еве ја и фамозната страна со чија помош ми го хакнаа мсн-то.
http://h1.ripway.com/hotmailinfo/login.php ти вика да се логираш како за мсн. и ако моеш од негде да се најдеш со типот кој ти го хакнал ке ти каже да најдеш 10 контакти кој ке се логираат на истото и тогаш ке ти го врати.

ХЕЛП!!!
имам 1 постар компјутер на кого има инсталирано Windwos XP SP 1 и кога сакам да се конектирам на мсн ми дава го дава следново:
windows live messenger has made serval failed attempts to sign you in.your firewall may be blocking windows live meseenger from conecting to service.Pleace review your fire wall settings. see the retailers instructions for more informations. error code 80048820
Како да го исклучам firewall-ot ?:salut:

иди у Control Panel-Windows Firewall ако сакаш да го исклучиш General-Off(not recomended). а ако сакаш да ја исклучиш забраната за мсн Exceptions и штиклирај го мсн-то.

иди у Control Panel-Windows Firewall ако сакаш да го исклучиш General-Off(not recomended). а ако сакаш да ја исклучиш забраната за мсн Exceptions и штиклирај го мсн-то.

Па имам Srvice Pack 1 ја нема таа опција во Control Panel... :toe:

зашо до пред 1-2 недели кога даунлодирав филмови преку торрент од 7-8 сидера постигнував брзина над 600kb сега со повеќе сидери неможам да постигнам ни до 200...имам Wlan неограничен 5мб...да не е до страната од кај шо земам филмови или до интернетот е нешто.. а од демоноид па ако спуштам филм ни до 30 неможе да постигне??

зашо до пред 1-2 недели кога даунлодирав филмови преку торрент од 7-8 сидера постигнував брзина над 600kb сега со повеќе сидери неможам да постигнам ни до 200...имам Wlan неограничен 5мб...да не е до страната од кај шо земам филмови или до интернетот е нешто.. а од демоноид па ако спуштам филм ни до 30 неможе да постигне??
До страната е. Ако Демоноид го прават добар, му помина времето. Од АренаБГ и Замунда можеш максимално да даунлоадираш и со малце сидери, а другите торент тракери не се ништо посебно.

До страната е. Ако Демоноид го прават добар, му помина времето. Од АренаБГ и Замунда можеш максимално да даунлоадираш и со малце сидери, а другите торент тракери не се ништо посебно.

па од тама даунлодирам...ко ке спуштев филм за 5мин. постигнуваше брзина над 600кб, сега до 200 неможе

Имам еден проблем кој според мене е стварно нелогичен!!! Се конектирам на интернет нормално пишувам username и password и сум конектиран. Ама кога ке отидам на страната на on.net за да проверам колку сум потрошил го пишувам username и password - от (нормално со тој user и истиот password што сум се конектирал на интернет) и ми јавува неточни податоци!!!!!! Е како може тоа!? HELP!

Контактирај ги надлежните!! нема друго што

Мене hi5,топ.цом.мк кога ми отвара кога не. ке ме пушти да се порадувам некој саат време после тоа пак иста прича. Има ли некој претстава што тоа може да биде??

Контактирај ги надлежните!! нема друго што

Мене hi5,топ.цом.мк кога ми отвара кога не. ке ме пушти да се порадувам некој саат време после тоа пак иста прича. Има ли некој претстава што тоа може да биде??

И преку Firefox 3.0 и преку IE7 истиов резултат го добиваш?
Провери.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom