GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.848
- Поени од реакции
- 11.901
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com
Напрај си нов мсн.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
епа не е фората нов да напраам на стариот имав 250 контакти од кој 200 беа женски.Напрај си нов мсн.
иди у Control Panel-Windows Firewall ако сакаш да го исклучиш General-Off(not recomended). а ако сакаш да ја исклучиш забраната за мсн Exceptions и штиклирај го мсн-то.
До страната е. Ако Демоноид го прават добар, му помина времето. Од АренаБГ и Замунда можеш максимално да даунлоадираш и со малце сидери, а другите торент тракери не се ништо посебно.зашо до пред 1-2 недели кога даунлодирав филмови преку торрент од 7-8 сидера постигнував брзина над 600kb сега со повеќе сидери неможам да постигнам ни до 200...имам Wlan неограничен 5мб...да не е до страната од кај шо земам филмови или до интернетот е нешто.. а од демоноид па ако спуштам филм ни до 30 неможе да постигне??
До страната е. Ако Демоноид го прават добар, му помина времето. Од АренаБГ и Замунда можеш максимално да даунлоадираш и со малце сидери, а другите торент тракери не се ништо посебно.
Контактирај ги надлежните!! нема друго што
Мене hi5,топ.цом.мк кога ми отвара кога не. ке ме пушти да се порадувам некој саат време после тоа пак иста прича. Има ли некој претстава што тоа може да биде??