Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
лее фала многуЗиповај го
ја сменав мак адресата на лапот, за да можам да одам на интернет, арно ама слушнав дека тоа било лошо... можно е нешто да заебав?
да не знај некој како можи IPто да го напрам статичко, а после коа сакам да го напрам пак динамично како шо е
Според мене тоа не е можно освен да користиш прокси, но не ти препорачувам.
Spy bot mi go pravese istoto go uninstalirav i instalirav go resi i plus windows>sys32>drivers>etc>host otvori go so notepad i vidi ako go ima sajtot brisi go.леле луѓе помагајте.Откога го реинсталирав компјутерот не можам на фуфл да пребарувам.Интернетото работи све фино.Ја отвора гугл страницата, ама кога ке му ставам да пребарува некој критериум ни по пола саат не се пуни една цртка во статус барот.А кога ке му ставам на филинг лаки ја отвора посо нели првата автоматски.леле не знам засо вака прави ве молам помагајте!!!
Го неам инсталирано, ама мислам дека кога пробав да го инсталирам Нод 32 ми го блокираше.А за во хостс го неам само 127.0.0.1.Инаку не можам да пребарувам и на другите search engines.Да не знаеш нешто друго да не е нешто со ДНС серверите можда не се разбирам во нив многу.Сепак фала SuBZerO
Hmm nodot ne ti go instalira ...aj proveri da skeniras so hijackthis illi malware bits ....gi imas free po sajtovite..(na pp ako sakas adressa) pusti gi da skeniraat ...hostot ti e dobar.....obicno ima nekoj spy programcinja sto gi blokiraat ovakvite raboti ..ako ne uspees da skeniras..ke go simnes kaspersky boot cd.....na pp sajtotГо неам инсталирано, ама мислам дека кога пробав да го инсталирам Нод 32 ми го блокираше.А за во хостс го неам само 127.0.0.1.Инаку не можам да пребарувам и на другите search engines.Да не знаеш нешто друго да не е нешто со ДНС серверите можда не се разбирам во нив многу.Сепак фала SuBZerO