Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
на кој бесплатен хостинг ти е страната?
линк исто би било добро...

не е готова страната, али еве :D , сo http:// imeto na stranata . com си работи, а со www пред него неможе :(

Ај ако може за мене хелп. Ми излезе нешто како вирус и ми даваше да инсталирам хп антивирус. Го инсталирав ми скенираше таму нешто и му дадов унинстал и сега пак ми стои на ком. Како да го избришам? Му давам делит од програм фајлс и ми вели да проверам да не е во употреба фалјлот.

Ај ако може за мене хелп. Ми излезе нешто како вирус и ми даваше да инсталирам хп антивирус. Го инсталирав ми скенираше таму нешто и му дадов унинстал и сега пак ми стои на ком. Како да го избришам? Му давам делит од програм фајлс и ми вели да проверам да не е во употреба фалјлот.

instaliraj si Unlocker so nego ke mozes da go izbrises

И друг пат немој да инсталираш антивируси што така ти се нудат. Стај си bitdefender или ако нејќеш да се мачиш со кодови, стај си eset smart security

не е готова страната, али еве :D , сo http:// imeto na stranata . com си работи, а со www пред него неможе :(

Не може да работи со www затоа што не е твој доменот (host.com), туку од бесплатниот хост ти имаат дадено поддомен (nesto.host.com). Или ќе плукнеш некој долар за домен, или ќе трпиш..

значи нема шанси за безпари да се добие www а?...:(.сепак фала за информација П.Овердрајв

И друг пат немој да инсталираш антивируси што така ти се нудат. Стај си bitdefender или ако нејќеш да се мачиш со кодови, стај си eset smart security
Шо да правам нодот не ми ги факал и јбг. Чекам да дојдат сеа да му удрат формат.

instaliraj si Unlocker so nego ke mozes da go izbrises
каде да го најдам тоа?

ГО инсталирав ми излезе шорткат до ебај. wTF?

Edit: Ми излезе доле до саатот едно како стапче? шо сега? help!:)

ГО инсталирав ми излезе шорткат до ебај. wTF?

Edit: Ми излезе доле до саатот едно како стапче? шо сега? help!:)

fajlot sto sakas da go izbrises ke mu ides desen klik na maus pa unlocker i ke ti se otvori prozorec vo koj sto ja pokazuva aplikacijata poradi koja nemoze da se izbrise fajlot. ja selektiras aplikacijata klikas na Unlock i posle ke moze da go izbrises fajlot.

Ок фала на сите за помошта. Нема да му давам унлок туку директно ФОРМАТ :).

Компјутерот на татко ми на работа, сега видов и не само кај него туку и кај другите канцеларии го има ова, со фајрфокс се е ок, не излегува поракава ама со Екплорер еве и сами може да видите. Не верувам дека е некој вирус оти компјутерот си работи нај нормално, ако знае некој да каже?!
asdasdasd.JPG

Шо е тука чудно?
Ах сега приметив онаа поракана горе.
Јас сум со ИЕ и не ми дава ништо такво, верувам дека имате некој спајвер.

Читај горе на синто :)

Па и кај мене дома не дава ништо вака, само тука, затоа реков да прашам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom