- Член од
- 18 декември 2009
- Мислења
- 6.125
- Поени од реакции
- 872
Dzabe se palat ovie City, da ne im e Tevez teshko na niv:kesa:
Тешко тебе за постовDzabe se palat ovie City, da ne im e Tevez teshko na niv:kesa:
Зошто бе така ти виде Тевез даде гол и одма вака коментираш, гледај една утакмица па ќе ти биде појасно. А за лев бек не би типувал на Коларов одма во прв состав, мислам дека Бриџ има предност пред него.Dzabe se palat ovie City, da ne im e Tevez teshko na niv:kesa:
cim mancini zbori kao Chelsea ke osvoele pak titula, ti vidi kakva im e celtaЗаебите тоа Карлинг купот тимот има цел да ја освои премиер лигата.
На левата бековска позиција најризичен и "најлуд" потег би бил Џонсон, во дефанзива ретко сум го гледал скоро никогаш но позитивно е што ќе има доста продори по лева страна . Забалета веќе е грав да се става на таа позиција кога човекот се мачи и игра подпросечно така да Бери би бил најлогичното решение. Е сега во средина има доста деструктивци , немаат некој креативец кој ќе ја гради играта и ќе ја сврзува средидината со нападот ама ова останува на Манчини да одлучи, по мое Милнер најдобро би ја вршел таа улога.
според мене овака би требало
-------------------- Харт -----------------
Забалета -- Коло ---- Компани ---- Бери
------------ Јаја ---------- Де Јонг --------
Силва ---------- Милнер -------- Филипс
-------------------Тевез --------------------
или
---------- Јаја ------------ Виеира ----------
Силва ---------- Де Јонг ----------- Милнер
------------------ Тевез -----------------------
Само прави притисок врз Челзиcim mancini zbori kao Chelsea ke osvoele pak titula, ti vidi kakva im e celta