Фан Клуб: Манчестер Сити

Ф

Фил Ајви

Гостин
Dzabe se palat ovie City, da ne im e Tevez teshko na niv:kesa:
Зошто бе така ти виде Тевез даде гол и одма вака коментираш, гледај една утакмица па ќе ти биде појасно. А за лев бек не би типувал на Коларов одма во прв состав, мислам дека Бриџ има предност пред него.

Ф

Фил Ајви

Гостин
Заебите тоа Карлинг купот тимот има цел да ја освои премиер лигата. :)
На левата бековска позиција најризичен и "најлуд" потег би бил Џонсон, во дефанзива ретко сум го гледал скоро никогаш но позитивно е што ќе има доста продори по лева страна . Забалета веќе е грав да се става на таа позиција кога човекот се мачи и игра подпросечно така да Бери би бил најлогичното решение. Е сега во средина има доста деструктивци , немаат некој креативец кој ќе ја гради играта и ќе ја сврзува средидината со нападот ама ова останува на Манчини да одлучи, по мое Милнер најдобро би ја вршел таа улога.

според мене овака би требало

-------------------- Харт -----------------

Забалета -- Коло ---- Компани ---- Бери

------------ Јаја ---------- Де Јонг --------

Силва ---------- Милнер -------- Филипс

-------------------Тевез --------------------

или

---------- Јаја ------------ Виеира ----------

Силва ---------- Де Јонг ----------- Милнер

------------------ Тевез -----------------------

Член од
1 јули 2010
Мислења
45
Поени од реакции
4
абе дечко му даваш предност на филипс пред џонсон кога човекот е во животна форма? плус филипс освен за трчање по топка не го бива за ништо друго никогаш не сум го сакал да бидам искрен

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Адам Џонсон е најдобар од Сити моментално и мислам дека мора да има место за него во првиот тим..
А "Супер Марио" повреден ли е?

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Заебите тоа Карлинг купот тимот има цел да ја освои премиер лигата. :)
На левата бековска позиција најризичен и "најлуд" потег би бил Џонсон, во дефанзива ретко сум го гледал скоро никогаш но позитивно е што ќе има доста продори по лева страна . Забалета веќе е грав да се става на таа позиција кога човекот се мачи и игра подпросечно така да Бери би бил најлогичното решение. Е сега во средина има доста деструктивци , немаат некој креативец кој ќе ја гради играта и ќе ја сврзува средидината со нападот ама ова останува на Манчини да одлучи, по мое Милнер најдобро би ја вршел таа улога.

според мене овака би требало

-------------------- Харт -----------------

Забалета -- Коло ---- Компани ---- Бери

------------ Јаја ---------- Де Јонг --------

Силва ---------- Милнер -------- Филипс

-------------------Тевез --------------------

или

---------- Јаја ------------ Виеира ----------

Силва ---------- Де Јонг ----------- Милнер

------------------ Тевез -----------------------
cim mancini zbori kao Chelsea ke osvoele pak titula, ti vidi kakva im e celta

В

Вори

Гостин
^

Да.И очекува да се опуштиме утре,и да не поебат.Ама се зафркнал гадно...

Kajgana Shop

На врв Bottom