Фан Клуб: Манчестер Сити

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
А и ти си чуден у постов што ни свети петар нема да те свати.
Гледаш дека ги потенцирав Миланезиве, пошто гледам имаат секакви симболи на Манчестер Сити... еден го раснаставал Адебајор, еден пишува „ЌЕ ТЕПАМО“, па идат провоцираат у други фан клубови... па еден навивал за Сити поради Робињо... тоа е најтрагичното. Не е мое да забранувам на некој за нешто, ама у фан клубов „фановиве“ се смешки... прави смешки.

пс. Дојде еден во фан клуб Арсенал и праша кога ќе играат возвратен дуел на Хајбери. =)

Со овој веќе неможеш да ме испроцираш така да FAIL како и првиот пат кога проба. =)
Кога врвни играчи како Анри и пред се негови бивши пријатели така да ги наречам... го прогласија за прав лузер, и дека касно ќе биде кога ќе свати каква грешка направил со ваквиот потег... а и со неблагодарноста барем спрема Венгер, и стартовите над Ван Перси и Фабрегас... тогаш нема ја што уопште да расправам за него.

Полека има возвратен дуел, а и цела сезона е пред нас...

:helou:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.948
Поени од реакции
23.437
Све е тоа ок, ја никогаш не сум напишал ќе тепамо, како што пишувам у фан клуб Милан например. И себе си се декларирам као Симпатизер а не навијач на Сити.

А тоа ако се смешки тие што пишуваат овде, можеш фино лепо да не влегуваш овде бе. Имаш фан клуб и за подмочани чак што више и уште 200 други бујрум пишувај тамои ти и стручњациве од јунајтед .

Има уште еден дуел на Емирати :icon_lol:

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Шо се масирате јас незнам, туку шо сакаат нека си зборуваат шо има врска и ја сум Фан на Реал , а го симпатизирам Сити па шо има врска.. Туку еве потешка утакмица Aston Villa vs Manchester City 20:00(Villa Park) повторно во Понеделник и пак сигурен пренос на Сител. Очекувам пак Петров да распали некое голче а слушнав дека Робињо нема да го има уште 3 недели.:smir:

G

Gray Foxx

Гостин
Ни сум забранил на никого да пише овде, ни па имам некакво право. Него цело време пишуете глупости...Како што ви смета кога некој ќе пише провокација кај вас, може на некого му смета и овде што се пишуваат такви глупости. Или ова не е Фан-Клуб? :)
Зошто мислиш дека се глупости можеш во секое време да објасниш и да пробаш да докажеш со факти.

Не ви треба дозвола, ама вашиот стручњак дојде овде и почна да ми го дрви со статистики некои. Никој не го спомна никаде Манчестер.
Ако нема провокации не е интересно. Затоа имаш поздрав од 13 на Интер. :)
Туку забораив ти си сеа и симпатизер на Шити.

Иако ич не го сакам, полека полека ги освојува симпатиите. :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.948
Поени од реакции
23.437
Ако нема провокации не е интересно. Затоа имаш поздрав од 13 на Интер. :)
Туку забораив ти си сеа и симпатизер на Шити.

Иако ич не го сакам, полека полека ги освојува симпатиите. :)

Aпсолутно и ја сум за тоа, само тоа некој не го сваќа нвм, зборот ми беше почна некој да го дрви многу а се започна од навивач на манчестер. Али мање битно, има уште утакмица тогаш ке играат Сити и Јунајтед 11 на 11 не 11 на 12 , плус се надевам дека ке играат Адебајор, Робињо па друга песна ке се пее.

Овен е педер :pipi:

п.с - Кој е 13 у Интер ?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Робињо: Засега играм со Барса на Плејстејшн
15.10.2009.

Најскапиот фудбалер во историјата на Премиер Лигата - Робињо не ја крие својата желба повторно да игра во Примера.

Јужноамериканскиот техничар избега од Реал Мадрид во текот на летото 2008 година и се пресели во Манчестер Сити но реално тој таму не ја најде својата посакувана форма.

Моментално најгласни се шпекулациите дека кариоката од јануари ќе се пресели во шпанскиот и европски шампион, Барселона.

„Ве уверувам дека до ден денеска татко ми, кој воедно е мој агент, не ми спомнал ништо за Барселона. Сепак со сигурност големо би ми било задоволството да го облечам дресот на каталонците и да играм со Меси, Алавеш, Чави, Иниеста, Ибрахимовиќ и со сите таму... Тоа е исклучителен тим“, призна Робињо во екслузивното интервју за Ел Мундо Депортиво.

„Сум играл против тој тим и ги знам нивните способности. Засега сепак можам да играм со Барса само на Плејстејшн“, шеговито заврши бразилскиот интернационалец.

Значи само колку лицемерно суштество е овој Робињо еј, да не му ги барам сега изјавите од типот ќе бидам тука многу време, многу титули ќе освоиме ц.ц.ц.ц. да ти ибам платеникот да ти ибам.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.948
Поени од реакции
23.437
Нека се гони, ионака не е више битен фактор у тимот :pipi:
Ке дојде некој нов и готово

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.948
Поени од реакции
23.437
Тоа беше шала измеѓи мене и Дек0

Ах ова дечињава одма со паметните изговори "лечите комплекси", "Шити " и тн. :pipi:

До кога бе.....

G

Gray Foxx

Гостин
Manchester City to bid 30M Pounds for the Beachball after it has
scored more goals than Robinho and Roque Santa Cruz combined and is
the front runner for the Balloon d'or after bursting the Liverpool balloon of "this is our year".
:icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

N

navivacka

Гостин
Тоа беше шала измеѓи мене и Дек0

Ах ова дечињава одма со паметните изговори "лечите комплекси", "Шити " и тн. :pipi:

До кога бе.....
Е незнам кој си лечи комплекси ама ајде,како некои Манчестер ги викат педери(со извинение на речникот и на фановите на Јунајтед)така некои и Сити го викаат Шити.

А за шала незнам дали беше,

Извинете за офтопикот

:salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom