Фан Клуб: Манчестер Сити

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.715
Значи Сити одржуваат лекции по фудбал на се живо и диво досега. Алал да им е. Петров денеска ме изненади не мислев дека така може да растури на една утакмица.
И на Јунајтед им одржаа една така? :)

Не заебавај, едино со Арсенал играа супер во секој поглед, а дали тоа поради домашниот терен, некои значајни играчи на Арсенал што беа повредени или поради што се стварно подобри од Арсенал моментално незнам.Види само досега против кој имаат изиграно во ПЛ досега освен Арсена и Јунајтед(Блекбурн,Волфс,Портсмут,Вест Хем), за разлика од другите тимови, тешкото дури сега ќе им дојде.Или незнам, можда победата по продужетци со Фулам беше лекција по фудбал за тебе :icon_lol:

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.218
Поени од реакции
8.327
И на Јунајтед им одржаа една така? :)

Не заебавај, едино со Арсенал играа супер во секој поглед, а дали тоа поради домашниот терен, некои значајни играчи на Арсенал што беа повредени или поради што се стварно подобри од Арсенал моментално незнам.Види само досега против кој имаат изиграно во ПЛ досега освен Арсена и Јунајтед(Блекбурн,Волфс,Портсмут,Вест Хем), за разлика од другите тимови, тешкото дури сега ќе им дојде.Или незнам, можда победата по продужетци со Фулам беше лекција по фудбал за тебе :icon_lol:
Jунајтед од кого изгуби од еден Барнли така да немаш појма и ти, а па на Сити му фалеа Робињо и Адебајор па можеше и да изгубевте па пак 4-3 на еден голем Јунајтед 3 гола да му дадеш на домашен терен не е лесно,Ман сити ке ја разбие големата 4 а кој ке биде тоа ке видиме..

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.121
Поени од реакции
1.715
Jунајтед од кого изгуби од еден Барнли така да немаш појма и ти, а па на Сити му фалеа Робињо и Адебајор па можеше и да изгубевте па пак 4-3 на еден голем Јунајтед 3 гола да му дадеш на домашен терен не е лесно,Ман сити ке ја разбие големата 4 а кој ке биде тоа ке видиме..
Изгуби де, лошо играа, Ферги ги потцени.Не заебавај, ај ако не цела утакмица, второто полувреме не мрднавте од половина, на контри и по грешка на голманот ги дадовте сите 3 гола.Можеше да победат со повеќе, а доколку Овен не го дадеше голот сварно ќе бевте гзлаци.Еве ти и статистика.Така да, викајте не голем Јунајтед се додека не освоите нешто или направите некој посебен подвиг, не со една победа со некоја подобра екипа од Англија и одма летате у облаци.Пред 2 сезони не тепавте 2 пати и пак ја освоивме титулата а вие завршите 8ми или 9ти.

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
Само сонувај. :tapp:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па што го дрвите на фан клубов ако не ве интересира? Гледајте си кај вас...Ја знаем дека на почеток на сезона викавте дека Сити нема да биде ни меѓу први 6, ама ако продолжи вака, ќе видиме кој каде ќе биде.

G

Gray Foxx

Гостин
Па што го дрвите на фан клубов ако не ве интересира? Гледајте си кај вас...Ја знаем дека на почеток на сезона викавте дека Сити нема да биде ни меѓу први 6, ама ако продолжи вака, ќе видиме кој каде ќе биде.
Потајни фанови сме на Сити.
Ај после речи фан на Реал дека не се меша сегде...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Што уопште ми реплицираш незнам, ни пишав у ваш фан клуб ни ништо. Гледај си работа, од секогаш сум го симпатизирал Сити како клуб...а и мислим дека не треба од никого дозвола да добием за тоа.

G

Gray Foxx

Гостин
Што уопште ми реплицираш незнам, ни пишав у ваш фан клуб ни ништо. Гледај си работа, од секогаш сум го симпатизирал Сити како клуб...а и мислим дека не треба од никого дозвола да добием за тоа.
Глеаш ли сеа, ти не треба да добиеш дозвола од некој, а ние фановите на Јунајтед треба да добиеме дозвола од тебе за да пишуеме на фан клуб на тим кој има вкупно 3 симпатизери во цела Македонија. :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Глеаш ли сеа, ти не треба да добиеш дозвола од некој, а ние фановите на Јунајтед треба да добиеме дозвола од тебе за да пишуеме на фан клуб на тим кој има вкупно 3 симпатизери во цела Македонија. :)
Ни сум забранил на никого да пише овде, ни па имам некакво право. Него цело време пишуете глупости...Како што ви смета кога некој ќе пише провокација кај вас, може на некого му смета и овде што се пишуваат такви глупости. Или ова не е Фан-Клуб? :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.948
Поени од реакции
23.437

Не ви треба дозвола, ама вашиот стручњак дојде овде и почна да ми го дрви со статистики некои. Никој не го спомна никаде Манчестер.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Мора мораа... Миланезиве просто не веруваат што се случува со нивниот тим, мада полека полека веќе почнуваат да НЕ бидат изненадени ако еден Бари си го лади сред Сан Сиро. Па би претпоставил дека од тоа потекнуваат новиве 'фанови' на Сити. Пато, итар пејо, Марли, росоњер...сите си имаат алтернатива =) абе шо ќе не чуеш, шо ќе не вијш е работава.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Мора мораа... Миланезиве просто не веруваат што се случува со нивниот тим, мада полека полека веќе почнуваат да НЕ бидат изненадени ако еден Бари си го лади сред Сан Сиро. Па би претпоставил дека од тоа потекнуваат новиве 'фанови' на Сити. Пато, итар пејо, Марли, росоњер...сите си имаат алтернатива =) абе шо ќе не чуеш, шо ќе не вијш е работава.
И шо сеа, оти јас пишувам тука или боби4е и ние сме фанови на Сити. Кој ги ебе Барса и Реал ако растураат се живо и диво ние ќе одиме и ќе навиваме за Сити. Значи некои постови ви се толку чудни шо не се опишуваат со зборови

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.948
Поени од реакции
23.437
Tебе да не ти чуе стапот ја за кого ке навијам. Ја сеуште си навивам за Милан и секогаш ќе навивам. Англија не ја пратам многу и затоа не симпатишем никого од големата тројка Ливерпул, Јунајтед и Челзи.

Сити се интерсен тим, баш сакам некој да ја разбије таа тројка и заинтересиран сум да видим дали со пари се прави тим за една сезона.

Така ти моеш да го дрвиш и да плачеш до утре.

Aj сеа поздрав и измарширај од тука, пошто заради вас плачковците го затворија фан клубов пред некој ден

Kajgana Shop

На врв Bottom