Фан Клуб: Манчестер Сити

G

Gray Foxx

Гостин
Да беа малце поасални воа селаниве и ке ги однесеа трите бода од 'тврдината' Енфилд. Но сепак и со ова сум задоволен, голема работа е да играш против среќата која ја има Лузерпул и да испаднеш од играта со бод.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.614
Поени од реакции
6.415
фала за 2 бода што му ги скинавте на ливерпул.поздрав PS:кој вели дека клубовите од манчестер се скарани?

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.271
Поени од реакции
5.908
Се шпекулираше дека Буфон е цел на Сити и дека богатите Арапи се подготвени да потрашат огромно богатство за ангажман на Италијанскиот интернационалец. Голманот на Старата Дама вели дека воопшто не размислувал за преслеба во Сити и ќе ги одбиел Англичаните доколку и до него стигнела официјална понуда како онаа на Кака.
“Читав за парите кои Манчестер Сити ги нуди.” – рече Буфон. “Читав за бројките од 100 милиони евра, за мене и 150 милиони евра за Кака, и мислите дека тоа неможе да биде реално. Тоа е како свет на фантазии.”
“Секогаш имало големи пари во фудбалот, но доколку овие момци се реални тогаш ќе се случи нешто што претходно не било видено, ниту во Челзи кога тие лудо се расфрлаа со пари.”
“Неможете да изградите успех со парите во фудбалот. Кога ќе го погледнете Кака и ќе речете, ОК доколку тој заминеше ќе беа потребни три или четири години за Манчестер да влезе во Лигата на Шампионите. Тогаш тој ќе има 30.”
“Исто така читав и за платите но тоа не е важно. Дали мислите дека на играч како Кака му се потребни пари? Не, секако дека не. Сити ќе ги привлече играчите само преку освојување на трофеи а не со плати.”
“Не сум изненаден што Кака не отиде. Тој можеби е најдобриот играч во светото и јас се сметам себеси за најдобар голман во светот – па затоа нема да отидам.”
“Неможам да чекам до мојата 35 година за повторно да играм фудбал во Лигата на Шампионите.”
“Доколку мислите дека следното лето тие ќе имаат играчи како Кака, Меси или играчи слични на нив тогаш многу грешите.”
“Јас гарантирам дека тоа нема да се случи.”

www.24fudbal.com.mk

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.992
Хаха сините Манчестер одиграа во корист на црвените..Фала ви ептен и браво за Белами,кога играше за ВХ им го заби на Челзи сеа на Ливерпул.Бидете среќни што го имате него во тимот.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Браво..добра игра денес...е овака да игравте против сите а не само против најјаките тимови... ќе беше она што се очекуваше од ман сити оваа сезона... :smir:

milanez4e

Milan Per Sempre
Член од
8 март 2009
Мислења
393
Поени од реакции
22
Кака во Манчестер Сити?

како прво Кака не ни помислил да го облече дресот на Сити или пак да помислил да игра една Минута како што кажуваат во весниците ,МАнчестер Сити дали оваа год. ке се пласира во Лига на Шампиони-не, Гивен незнам што се излажа,И Белами ,ама ајде Белами ги менуваше постојано клубовите,Ама Гивен цел живот брании во Њукасл па отиде во сити ,се Излажа ама ги покажаа своите квалитети

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Кака во Манчестер Сити?

како прво Кака не ни помислил да го облече дресот на Сити или пак да помислил да игра една Минута како што кажуваат во весниците ,МАнчестер Сити дали оваа год. ке се пласира во Лига на Шампиони-не, Гивен незнам што се излажа,И Белами ,ама ајде Белами ги менуваше постојано клубовите,Ама Гивен цел живот брании во Њукасл па отиде во сити ,се Излажа ама ги покажаа своите квалитети
Јас шо реков дека како мал фан на Сити .. добро е да се пласираат во УЕФА па за другото понатаму ... туку јас незнам шо и го земаја Гивен според мене Харт е многу добар и млад голман ....:helou:

$korpion

MusicProducer
Член од
14 април 2009
Мислења
252
Поени од реакции
90
Новиот тим е звер другата сезона ке бидат подобри
Навивам за се шо е МАНЧЕСТЕР !!!!!

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Новиот тим е звер другата сезона ке бидат подобри
Навивам за се шо е МАНЧЕСТЕР !!!!!
Изгледа си едниствен кој навива за Јунајтед и Сити.Колку се мрзат они ти за двата навиваш:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom