Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се сложувам. Оние што ги помнат ситниците од околината не значи дека ги ставаат пред ситниците кои можат да се забележат кај личноста која е со тебе. Тоа доаѓа и без да сакаш, сигурно никој со сила не се труди да запомне каде пиеле кафе, дали седеле еден спроти друг или еден до друг, дали Трпе или Митре бил на смена од келнерите итн. итн.Не забележувам нешто посебно, бидејќи во тој момент кога сум со таа личност, таа ми е битна, а не некоја друга работа или ситница. Мислам дека памтењето на тие ситници, не оддалечува од тој магичен момент што си го остварил со таа драга личност.
Коментирањето за тие ситници се остава после неколку месеци, заедно да си ги анализирате и ќе видите колку само ќе се изнасмеете, бидејќи ништо не памтите. Некако, таквиот пристап ми е по интересен и по возбудлив.
Во другата смисла, ако си ги запамтил/а сите ситници околу тебе, зарем останало време за другата личност ? Значи, на се си мислел/а, само не на неа/него.
Што па јас знам, Вие кажете ми.![]()