_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Какви програмски бе човек?
На Структурирано да не мислиш?
Па тоа де.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Какви програмски бе човек?
На Структурирано да не мислиш?
Едноставно речено, ФЕИТ се коси со сите физички закони :pos2:.Мене не ми е јасно како може на другиве факсови да ги известуваат студентите за колоквиумите мин. 2 недели пред колоквиум, а кај нас 5 дена пред колкоквиум ... исто така не ми е јасно како може на секој пола саат да менуваат термини за лабараториски по програмски ... многу нејаснотии![]()
А добро како иде пријавување колоквиуми? Ништо ни немаат спомнато за тоа.
А добро како иде пријавување колоквиуми? Ништо ни немаат спомнато за тоа.
Влезен физика имаше прв ама и втор семестар.Море гуштеришта едни, не туку се бунете, влезен колоквиум физика не полагавте, структурирано ви е изваден од колоквиумска! Во мое време колку потешки беа условите...![]()
Море гуштеришта едни, не туку се бунете, влезен колоквиум физика не полагавте, структурирано ви е изваден од колоквиумска! Во мое време колку потешки беа условите...![]()
Море да не даде Господ два колоквиуми во ист ден да имате...И тоа ме снајде.:uvo:
Одамна беше тоа колешке...уште факултетот немаше 50 години :pos2:
Еден колега ќе полага 3 во ист ден.
Море гуштеришта едни, не туку се бунете, влезен колоквиум физика не полагавте, структурирано ви е изваден од колоквиумска! Во мое време колку потешки беа условите...![]()
Море да не даде Господ два колоквиуми во ист ден да имате...И тоа ме снајде.:uvo: