Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Ај сеа постарите колеги..Колку се блиски по тежина задачите од аудиториски и колоквиум?:nesvest:

Зависи од предметот, но обично скоро секогаш колоквиумските задачи се слични ко тие од аудиториски (барем некои од нив и тоа обично задачите од пооследните аудиториски пред колоквиумот).

Дали ми зависи уписот на 3 Семестар на смерот Телекомуникации ако не ја поминам физиката во прв и втор семестар? Оти разбрав на некои смерови можело и без некој предмет да се запише 3 семестар без да е потребна физикава:helou:

Дали ми зависи уписот на 3 Семестар на смерот Телекомуникации ако не ја поминам физиката во прв и втор семестар? Оти разбрав на некои смерови можело и без некој предмет да се запише 3 семестар без да е потребна физикава:helou:

На овој линк можеш да си видиш. Е сега јас како што гледав мислам дека немаш предмет што условува Физика 1 или 2. Битни ти се математиките и основи на електротехника. Имаш во пдф формат, ѕирни колешке :helou:

На овој линк можеш да си видиш. Е сега јас како што гледав мислам дека немаш предмет што условува Физика 1 или 2. Битни ти се математиките и основи на електротехника. Имаш во пдф формат, ѕирни колешке :helou:
Фала колега ,знам дека нема ама не бев сигурен реков да прашам така да може физика да се остави за понатака прво ова математика и електротехника да се помине:helou: Thanks once again.

btw http://www.feit.ukim.edu.mk/mk/stud...aphs/00/document/preduslovi_informator_TK.pdf
е таа за да се види кој што предмет влече услов.

Фала колега ,знам дека нема ама не бев сигурен реков да прашам така да може физика да се остави за понатака прво ова математика и електротехника да се помине:helou: Thanks once again.

btw http://www.feit.ukim.edu.mk/mk/stud...aphs/00/document/preduslovi_informator_TK.pdf
е таа за да се види кој што предмет влече услов.

Физика не влече ниту еден предмет на ТК, само ако не ја положиш ќе мораш да го презапишеш предметот во трет семестар. Имаш 4 задолжителни и 1 изборен, така изборниот ќе го скокнеш и ќе заостанеш 5,5 кредита

Прееска Бабаче рече дека ја ставила домашната работа на нет, ама каде да не знае некој?? Проверив на феит-ле немаше ништо па ако знае некој нека пише. Фала :smir:

Прееска Бабаче рече дека ја ставила домашната работа на нет, ама каде да не знае некој?? Проверив на феит-ле немаше ништо па ако знае некој нека пише. Фала :smir:

Математика 1 немаше курс на феит-ле јас кога учев. У копирница сигурно ја има

Да не ја има некој втората лабораториска вежба по интернет програмирање? Зезнато е нешто на e-courses, не ми ја отвара. Ако ја има некој, нека праќа. Благодарам.

*мислам на задачата де, не решението.

Мислам оти ги нема на нет.Таа проверуваше пред нас на консултации и ни даде да копираме.Ќе копирам јас во понеделник и ќе ти дадам ако сакаш.Позз:smir:

Дајте луѓе линк за групите за лабораториски по ОЕ!! Ми се смачи веќе..:nesum:

Мислам оти ги нема на нет.Таа проверуваше пред нас на консултации и ни даде да копираме.Ќе копирам јас во понеделник и ќе ти дадам ако сакаш.Позз:smir:

Е па носете ги материјалите Понеделник да ги пресликаме сите што сакаме .. да бидеме фер оти некој има некој нема .. а за тоа за ОЕ не сум сигурен дали ќе ги има и на интернет ..

Линк: Огласна табла во анекс :), таму се истакнати групите и распоредот на вежбиве лабараториски.

И ви стигна прелиминарниот список на парцијални испити
Клик

Фала богу мерна е на 14ти :smir:

Мене не ми е јасно како има колоквиум руски а сме немале ниеден час :uvo:

Мене не ми е јасно како има колоквиум руски а сме немале ниеден час :uvo:

Мене не ми е јасно како може на другиве факсови да ги известуваат студентите за колоквиумите мин. 2 недели пред колоквиум, а кај нас 5 дена пред колкоквиум ... исто така не ми е јасно како може на секој пола саат да менуваат термини за лабараториски по програмски ... многу нејаснотии :)

п.с. демонстраторот Катерина по програмски :back:

Мене не ми е јасно како може на другиве факсови да ги известуваат студентите за колоквиумите мин. 2 недели пред колоквиум, а кај нас 5 дена пред колкоквиум ... исто така не ми е јасно како може на секој пола саат да менуваат термини за лабараториски по програмски ... многу нејаснотии :)

п.с. демонстраторот Катерина по програмски :back:

Какви програмски бе човек?
На Структурирано да не мислиш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom