Факултет за Електротехника и информациски технологии

Елф

of Northern Mirkwood
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.373
Поени од реакции
148
И луѓе, дај да се вратиме на темата оти се преполни со постови кои се напади и одбранувања за ФЕИТ.
Е така де....треба да се вратиме на темата....
само што некои нејќат....па коментираат глупости....
напаѓаат без посебна причина, пошо така им дошло или им било досадно...

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Една работа да исправам само: ТК смерот е со број 5, таму ти е напишан со 2

Член од
5 јануари 2008
Мислења
33
Поени од реакции
1
Me interesira, za pripadnicite na zaednicite, dali tie imaat svoja posebna kvota ili vleguvaat vo drzavna?

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.795
Поени од реакции
5.562
Me interesira, za pripadnicite na zaednicite, dali tie imaat svoja posebna kvota ili vleguvaat vo drzavna?
да да има посебна квота за припадниците на заедниците и тие многу полесно се запишуваат :) јави се распрашај се

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Абе луѓе, за конечните резултати, на 5. септември ли? Инаку, според прелиминарната листа, влегувам во државна квота. Поздрав до сите мои колеги :):helou:

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Абе луѓе, за конечните резултати, на 5. септември ли? Инаку, според прелиминарната листа, влегувам во државна квота. Поздрав до сите мои колеги :):helou:
Пишува вака: На 03.09 ќе има објавување на резултати од успехот на средно образование, а на 05.09 објавување решение за прием на кандидатите. Изгледа во среда ќе извадат некоја поуредна листа а во петок ќе извадат списоци кој каде ќе биде. Според прелиминарната листа и јас влегувам во државна на ТК така да поздрав и до тебе :):helou:

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Честито и со среќа.

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Е, да ве прашам. А како оди тоа плаќањето на партиципацијата? На жиро-сметка? И дали на рати или наеднаш?

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.795
Поени од реакции
5.562
Е, да ве прашам. А како оди тоа плаќањето на партиципацијата? На жиро-сметка? И дали на рати или наеднаш?
на жиро сметка од факултетот, се плаќа сега за зимски семестар и после во февруари за летен значи ако може да се каже на две рати :)

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Пишува вака: На 03.09 ќе има објавување на резултати од успехот на средно образование, а на 05.09 објавување решение за прием на кандидатите. Изгледа во среда ќе извадат некоја поуредна листа а во петок ќе извадат списоци кој каде ќе биде. Според прелиминарната листа и јас влегувам во државна на ТК така да поздрав и до тебе :):helou:
И јас сум во државна според таа листа :) Позз до идните колеги :smir:

Член од
12 мај 2008
Мислења
506
Поени од реакции
25
Ајде со лесно нека ви започне студентскиот живот.Честитки за сите оние храбри момци и девојки кои го загризаа мамецот (ака Електро).
Отсега поодговорно и пореално.
На предавање мора да одите оти чичо Панчо ќе ви го расплаче мамето на усмен у февруари.
Едно тетратче за аудиториските по физика.Уште едно за по програмирање.
Имате копии од решени аудиториски и испитни по Електротехника во копирница и нема потреба од малтретирање.
Математика и книгата прочитајте ја.
Среќно!

Член од
6 септември 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
Не постирам многу многу по форуми, а тука не сум била ни регистрирана (шејм он ми)...ама ептен ми се засвиѓаа електрашкиве муабети па вака како тазе електраш (од оваа година) и јас да се приклучам
П.С. Не пишувајте толку долги постови мачно ми е:)) (кидинг нормално):helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom