Д
Демијан
Гостин
Кажете ми нешто за КСИА дали е тешко мн?Дали ќе паднам уште у прва година.Математика,физика поготово дали е тешко.Кој е заебан професор итн итн..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прва година сите смерови учат исто така да без разлика на кој смер ќе одиш исто ти се фаќа :smir:
Да да знам за тоа.Него кажи ми како е математика,физика мн ли е тешко?
Само слушај го Димче и се ќе биде супер
шалили смо се:helou:
еве јас ќе ти кажам најдобронамерен совет НЕ СЛУШАЈ НИКОГО што ти збори, ни дали е лесно, ни дали е тешко, ни професорите какви се ништо :helou:
1.Седење на маса и решавање (секој ден барем 2-3 саати)+викенди
2.Нема муабет "леле ме мрзи денес да учам"
3.Пиење кафе секој ден (обавезно) со пријатели и непријатели (се мисли на колеги и колешки) и тоа во бифе
4.Кој не знае математика нека си седне уште од утре да си повтара
5.Гледајте да имате вонсериска блискост со колешките (повредни се и секогаш ги имаат правилните материјали)
6.Колоквиумите се ОБАВЕЗНИ
7.И може најбитно од се НЕ СЕ ОТКАЖУВАЈТЕ, на електро имаат систем да ви ги истестираат нервите и трпението.....(кога ќе дипломирате ќе им битете благодарни.... на некој начин..)
Ајде со лесно нека ви започне студентскиот живот.Честитки за сите оние храбри момци и девојки кои го загризаа мамецот (ака Електро).
Отсега поодговорно и пореално.
На предавање мора да одите оти чичо Панчо ќе ви го расплаче мамето на усмен у февруари.
Едно тетратче за аудиториските по физика.Уште едно за по програмирање.
Имате копии од решени аудиториски и испитни по Електротехника во копирница и нема потреба од малтретирање.
Математика и книгата прочитајте ја.
Среќно!
Панчо замина во пензија иначем)
Спасени се многу наредни генерации....:3:
Ама зависи кој ќе дојде на негово место...
Еј, луѓе, индекси има во книжарницата во факултетот или во Студентски збор да бараме? Прееска се јави другарката на студентски прашања и беа мноооогу “љубезни“ и рекоа дека они ништо не знаат, зошто сме ги прашувале нив.
Во Студентски збор има. Барем имаше сабајле кога бев во 12 часот.