Немам некое високо мислење за овој тип (далеку од тоа), пошто не ја гледам неговата емисија ми е сеедно за таа работа,
меѓутоа ГИ МОЛАМ одговорните во Наша ТВ да не го пуштаат да коментира фудбал повеке. Аман.... До кога????????????????
Не ми е јасно што е поентата да пуштиш човек што незнае ни
Ф од фудбал
(значи спортски коментатор што е спортски неписмен), (да не зборуваме за недостаток на култура), и со крајно примитивно-ретардирано-селски испади од типот - ШУТНИ ДЕТЕ!!!! , ШУТ, ШУТ!!!!, ЛЕЛЕ ВИДИ ГО ОВОЈ КАКОВ Е!!! АУ АМА МУ ШУТНА, ОООООО!!!!!!!!! АУУУУ, КОЈ Е ОВОЈ ИГРАЧ???? АУУУУ НЕ ГО ЗНАМ КОЈ Е!!! ШУТ ШУТ АЈДЕ АЈДЕ!!!!! ООО !!!! ААА!!! УУУ ВИДИ ГО АМА МУ ВЛЕЗЕ АУУУ!!!!
what the fuck??? Дали таму во студиото ве пали бугарски хумор од типот - прдни, да се расплаче цела нација од смеење?????????????
Не треба опис тоест, знаеме сите што гледаме фудбал каков кошмар за уши е кога има "спортски коментар" овој лик. Мене лично ми се одмилува и фудбал и се.
Незнам само шо к*р мислат овие од Наша ТВ, дали мислат дека со тоа ке стане фудбалот на ТВ по хумористичен или кој знае што...
али не ми е смешно да ми се дере некој ГЛУПАК цел натпревар - без да каже ништо поврзано со било што од натпреварот. Исто како да гледаш фудбал и некое мало дете да ти смета, да ти урла цело време на увото или да ти се мота пред телевизор или слично...
ПРЕДЛОГ : Имам еден циган во маалото ке ви го пуштам да ви урла низ канцелариите за без пари ако ви е толку интересно цел ден да ви се дере некој нон-стоп без причина (без да има појма што зборува) како некое возбудено шимпанзо.
Ако има нешто контактирајте ме на ПП, ке ве поврзам со циганот..
п.с. Нај криво ми е за ко-коментаторот (го ставија еднаш заедно да коментира со еден друг, кој што додуша човекот си е нај нормален сосема солиден коментатор по тоа што го имам слушано од него). Овој ке ги чита составиве, и еве го телево наше да се покаже колку е неписмено го пита "Како се чита овој?" (за Скелини) Овој ке почни нешто интересно да кажува некоја информација и овој дебилов ке го прекине сред муабет -
"АЈДЕ ШУТ ШУТ!!!!!!!!!!" ШУТ!!!!!!!
До таму гледав и после го сменив каналот.
Абе си еб*ло мајката..... Дебил и идиот до бескрај, среќа што нема многу фудбал на Наша ТВ.