Се гнасите ли од другите?

Член од
13 јуни 2007
Мислења
206
Поени од реакции
15
ноуп.. не се гнасам од нишо... добро де.. скоро нишо.. едино шо не би можел да прам е да делам мастика со некој..

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
не се гнасам од најблиските.. дечкото.. блиски другарки, не ми е проблем да пробам од тоа што тие јадат или пијат.. но од непознати на кои од километар им се забелезува дека не се грижат за себе се гнасам и тоа многу.. дури и имам купено влажни марамчиња посебно да се избришам од кога една особа помина запотена покрај мене и се допре со мојата рака.. по одвратно не сум се осекала..

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
не се гнасам од најблиските.. дечкото.. блиски другарки, не ми е проблем да пробам од тоа што тие јадат или пијат.. но од непознати на кои од километар им се забелезува дека не се грижат за себе се гнасам и тоа многу.. дури и имам купено влажни марамчиња посебно да се избришам од кога една особа помина запотена покрај мене и се допре со мојата рака.. по одвратно не сум се осекала..
SLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT. :helou:

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Ја не би пиел од чаша која би ја користеле Bill Hicks look-a-likes.
That guy looks like he was made of Tanzanian goo.
А одејќи по тој калап,сите би биле од тоа направени.

Ама ок,у принцип од мажи не пијам и не јадам преку нивни чаши/вилушки и други плункосани ствари.А од жени би.
Чим гушкам,можам и да шмркнам.
Чим шмркнувам,можам и да се напијам асално.
Чим се напијам асално,стекнувам доверба и можам да ебам.
Па нека биде и херпес и ебола утре.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Не се гнасам од никого. Добро сеа, нормално има исклучоци. Да ти дојде некој со тоблероне заби и да смрди на радиус од 1 км нормално дека нема да сакаш да делиш со него.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Добро зависи на кого се мисли,на блиски луѓе не се гнасам ги знаам сите и знам дека се искапени:vozbud:

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
da se bide mizantrop, e stvar na vkus, stvarno lugevo u globala gledano se total shit i I hate people!

Член од
3 август 2008
Мислења
250
Поени од реакции
2
auuf... se gnasam od nekoi takvi zapoteni grdi... stoki... ali od drugari/drugarki i najbliski ne :)

Член од
31 декември 2007
Мислења
75
Поени од реакции
0
даааа од гнасни нокти , заби , коса мрсна ,запотени , лигави , .... па дури и од мајка ми и сестра ми ... :wink:

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Како мал, да, се гнасев. Но сега веќе не. Додуша уште се гнасам ама од непознати некои, а од најблиските, пријателите не!

Kajgana Shop

На врв Bottom