concrete
alte Esel
европа ништо небара
не го менуваме името
РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
a sepak da go dodadema toa GOLEMA ???....
em volkot sit em ovci na broj....Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
европа ништо небара
не го менуваме името
РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
em volkot sit em ovci na broj....За жал со такви се дружам турко-монголи кои својата омраза на се што е македонско ја покажуваат на дело. Еве неколку примери: Јас во кола пуштам само македонска музика, забавна или народна и кога с евозам со тие мои другари (што да правам кога се во мнозинство) секој пат ми ја намалуваат музиката во кола што е знак дека им смета македонска музика, друг пример е кога игра македонска репрезентација во било кој спорт ако изгубиме ми се јавуваат по телефон и ме заебаваат дека нашиете играчи се трупови и така натаму. трет пример е кога зборам за историја тие викаат дека самул бил бугар, дека гоце делчев бил бугар и така натаму. Значи на секое поле тие се против македонија, но што да правам кога сватив дека таквите луѓе се мнозинство во оваа држава и јас не можам да ги бирам пријателите и другарите.
bez navredi ama sto si e pravo pravo si eкога зборам за историја тие викаат дека самул бил бугар, дека гоце делчев бил бугар и така натаму. Да за тук нема да се разберем и не познавам бугарче, което да каже че Самуил или Гоце не са бугари. Нема и да познавам. Много пати сме говорили тука за историjа и нема да се разберем. И виж, не казвам че не са македонци, напротив, македонци са и нема спор. Само дето за вас македонец е едно, за нас друго.
Значи на секое поле тие се против македонија - ето тук пак не си прав. Всички около мен не са против Македониjа, напротив. Тази држава сме jа признали први и за нас е важно да остане цела - както си е сега - независима држава! За това нема сушто какво да спорим - Македониjа сега jа има и ште jа има и с НАТО, и без НАТО, и с ЕУ, и без ЕУ.
.P.S:Sekoj si ima pravo na svoe mislenje.Правилно ли те разбирам че си в Бугариjа? Даj да поговорим едно по едно всичкото което го казваш:
"Јас во кола пуштам само македонска музика, забавна или народна и кога с евозам со тие мои другари (што да правам кога се во мнозинство) секој пат ми ја намалуваат музиката во кола што е знак дека им смета македонска музика" - Не ги знам приjателчетата ти какви са, но не става ли суштото ако пуснеш Ивана, Глориjа или друга чалга? Ето например, на мен Струмикс ми прати Архангел, а Зевсус - оркестар Бильана. На мен многу ми харесват и с кеф ги слушам.
кога игра македонска репрезентација во било кој спорт ако изгубиме ми се јавуваат по телефон и ме заебаваат дека нашиете играчи се трупови и така натаму - а когато биете, как реагират приjателчетата? Например когато играха Работнички и Болтон? А когато бихте Англиjа с гола на Артим Шакири?
Хм, а ти какво прави, когато нашите футбалери се излагаха в мачовете с Албаниjа? Не мислиш ли че е нормално да се закача приjателчето? Како аз се базикам с фенове на Левски, само штото сум от ЦСКА?
кога зборам за историја тие викаат дека самул бил бугар, дека гоце делчев бил бугар и така натаму. Да за тук нема да се разберем и не познавам бугарче, което да каже че Самуил или Гоце не са бугари. Нема и да познавам. Много пати сме говорили тука за историjа и нема да се разберем. И виж, не казвам че не са македонци, напротив, македонци са и нема спор. Само дето за вас македонец е едно, за нас друго.
Значи на секое поле тие се против македонија - ето тук пак не си прав. Всички около мен не са против Македониjа, напротив. Тази држава сме jа признали први и за нас е важно да остане цела - както си е сега - независима држава! За това нема сушто какво да спорим - Македониjа сега jа има и ште jа има и с НАТО, и без НАТО, и с ЕУ, и без ЕУ.
И за името, пак нема какво да говорим - то е jасно - Република Македониjа и толкова. Нема Нова Македониjа, нема Стара Македониjа, нема такива глупости. Да не говорим за Македонска република... това е глупаво... та като се дават предложениjа... как не се е сетил некоj да каже по советски пример - "Макреп"...
Толкова от мен. Името нема да давате, а грците, нека се инатjат. Те губjат.
A be nedev znam deka vie od Bugarija ja priznavate MAKEDONSKATA Drzava a NE GO PRIZNAVATE NARODOT.bez navredi ama sto si e pravo pravo si e.P.S:Sekoj si ima pravo na svoe mislenje.
Но нали не говорим за това?За жал со такви се дружам турко-монголи кои својата омраза на се што е македонско ја покажуваат на дело. Еве неколку примери: Јас во кола пуштам само македонска музика, забавна или народна и кога с евозам со тие мои другари (што да правам кога се во мнозинство) секој пат ми ја намалуваат музиката во кола што е знак дека им смета македонска музика, друг пример е кога игра македонска репрезентација во било кој спорт ако изгубиме ми се јавуваат по телефон и ме заебаваат дека нашиете играчи се трупови и така натаму. трет пример е кога зборам за историја тие викаат дека самул бил бугар, дека гоце делчев бил бугар и така натаму. Значи на секое поле тие се против македонија, но што да правам кога сватив дека таквите луѓе се мнозинство во оваа држава и јас не можам да ги бирам пријателите и другарите.
)
))Hahaha)
A te zaebavaat vikash a?
I ti den denes se cudish zasto a?))
Pa vaka ... sogleduvajki go tvoevo svakjanje na rabotive,i zemmajki go vprevdid faktot deka tvoive nebulozni nacionalni teorii za Makedonskiot i drugite balkanski nacii, nim im e poznat, bide srekjen cim samo se smeat, dur ne pochnale da te tepaat :pos2: