Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Се сложувам. Ама понекогаш е многу тешко да го измориш телото доволно за да заспиеш лесно.Procitav nekade lek za nesonica:treba da go izmoris teloto za duhot da bide spokoen,i ima vistina.

Ист проблем ама тотално ист имам и ја.што знам може некој поголем обврски е причина за тоа.еве на пример ко работев супер си беше,имав еден ред и тоа е тоа.Мора да ни е од пореметување на биоритамот,замисли легнуам пример у 04.00 заспивам негде кај 7 сабајлетоСе сложувам. Ама понекогаш е многу тешко да го измориш телото доволно за да заспиеш лесно.
Јас страдам од несоница последниве две години, скоро секоја ноќ, и тоа е најверојатно резултат на мојот пореметен биоритам.
Ужасно е фрустрирачко кога ќе легнеш во кревет, утуткан, касно е, и ќе се превртуваш и зјапаш во таван со саати пред вистински да заспиеш.
Не ретко ќе ме раздени, па ќе ме фати сафра зошто три саати се дрвам во кревет за џабе, па станувам, пушам цигара, се враќам во кревет, бројам овци, се трудам да не размислувам, очиве не ми се склапаат, некогаш на крај ќе се изнервирам, станувам од кревет и баталувам спиење, решавам да не ја отспијам оваа ноќ.
И тогаш е најдобро, зошто откако сум скокнала едно спиење, наредната ноќ заспивам ко бебе, папсана од умор.
Можеби ако си го средам биоритамот, ќе немам вакви проблеми, ама како да средиш тотално заебан биоритам преку ноќ... :nesum:
.Ајде тоа па и уште ко ќе ми се деси да не спијам 24 сата,после вечерта пак легнуам касно,само сеа побрзо заспивам.Само ко ќе се начуакм тогаш заспивам одма
.