Нај нај телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата Nezavisen
  • Време на започнување Време на започнување
a1 se najbednite od site,mislam deka propadnaa so srpskine i hrvatskine BEDOTII!!!!
Sitel se najdobri!!!!

А латиноамериканските ќе ги извадат од пропаста :pos:

Dobro zlato znam deka sakas bedni raboti kako ZLJ i gledaj si ja ama ne me ubeduvaj deka toa e ok.
Ne davaj se nina-beda(rimejk od latinoamerikanska serija)
Koga ke se vratat strkovite:nenene:
Nasata mala klinika:zid:
Jas ne rekov deka treba da se davaat samo noveli jas gledam i amerikanski moze da dadat:Supernatural koja e sovrsena!

Sakam samo nesto da se nadovrzam vo vrsak so a1-tv.se e recisi ok no koga ke pocne nekoj Film ili nekoja interesna emisija na naj interesnoto ke pocnat da davat reklame od edno7-8min.i so da vi kazam drugo razmislete i samite sto i kako e >?>

Sakam samo nesto da se nadovrzam vo vrsak so a1-tv.se e recisi ok no koga ke pocne nekoj Film ili nekoja interesna emisija na naj interesnoto ke pocnat da davat reklame od edno7-8min.i so da vi kazam drugo razmislete i samite sto i kako e >?>

Епа и тие мора да заработат нешто од рекламите што ги емитуваат, така да.....:smir:

Најчесто гледам HBO или A1 или Мtv ама најанти ТВ официјално ја прогласувам Тв Морис или НТВ(охридски)

a1 e ok vo odnos na entertainment..
telma-nezavisna vo pogled na vesti i davaat dobri filmovi i serii..po-underground,ama vredni..
kanal 5 znaat da pustat po nekoj dobar film..
site nasi show-a se sranje..
od kabelskite nova, hrt (dvete), hbo, national geografic se ok (ima nekoi drugi sto ne mi teknuva sega)..

мене најдобра ми е а1 и највеќе ај гледам(од македонскиве) а од странските најдобра ми е discovery затоа што има многу добри емисии .
поздрав од мене :helou::helou::helou:

od nasite A1 a od stranskite fasion TV da se nagledas na ubavi devojki

od nasite A1 a od stranskite fasion TV da se nagledas na ubavi devojki

Ех како да не, живи костури се, нашите моделки се стопати поубави од тие што ги прикажуваат таму.

од нашите никоја а од странските нова и дискавери можи и тв1000

Ех како да не, живи костури се, нашите моделки се стопати поубави од тие што ги прикажуваат таму.

dobro sega ne velam jas deka se site ubavi ama ima nekoja koja zasluzuva pocit sepak ne se site isti:smir:

dobro sega ne velam jas deka se site ubavi ama ima nekoja koja zasluzuva pocit sepak ne se site isti:smir:

Ако мислиш за тие попознатите (како Клаудија Шифер итн.) ОК :smir:, но кај останатите нивните тела се како даска, немаат ништо на нив од месо. Патем,мои омилени канали се NGC, Fox Life, Discovery, Viasat Explorer. Од Македонските би ги издвоил А1, К-15 и Алфа можеби поради онаа емисија Надреалити шоу.

Ниедна. Шо да глеам бе, документарец од временска прогноза на Канал 5? Дадар као водител на А1, ем Ексглупостите? На Латас вестите со шпицата што успева у момент да ми предизвика тахикардија? Чкарт квизчиња кај што 30 минути некоја вергла за некој да го погоди к _ _ а зборот? Нема теорија.

Ако начекам добар филм, го гледам. По некоја серија, како Фрејзер, онаа со Енглезите, исто на Канал 5... Друго и не ми текнува.
МТВ со години не гледам.

Back
На врв Bottom