Orkad
The Master
- Член од
- 5 октомври 2007
- Мислења
- 1.010
- Поени од реакции
- 10
оф топик: Оооооо види, види, не сум знаел дека и гатач сме имале на форумов. Добро бе, дај жити мајка кажи како ги познаваш овие активистиве од партииве. И плус тоа, жити се објасни ми каква корист би имала ДПМНЕ од тие анти Нато и ЕУ кампањи?Neverojatno e toa kolku se vodi anti Nato i Eu kampanja od aktivistite na Dpmne. Samo ne mi e jasno zosto paralelno se otvaraat i temi dali SDSM go koci vlezot ?
Uste poneverojatno e toa kolku se kilavi vo SDSto, i ne znaat kako toa da i go pretstavat na javnosta.
он топик: Ако мене би ме прашал зошто би влегле во ЕУ? Зошто до сега не сме влезени? и Кога ќе влезиме? Би одговорил дека влегувањето во ЕУ ни е најдобриот, а можеби и најлесниот начин за економски напредок на земјава(од кој сите напредоци почнуваат), и сеуште не сме добиле покана за членство бидејки да не се лажеме и не сме спремни сеуште.А спремни ќе сме кога народов ни наш ќе има средства да си ги дозволи тие скапи производи кои ги имаш спомнато
.
А за тие глупостите со доселување во МК ич нема да ги коментирам, зш со извинение ама претерано се глупи.