Скара во природа

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.960
Поени од реакции
11.811
Си имаме ние места џандар кај што не припарува :icon_lol:
Он топик... стекче, ќебапче, уштипац, вешаливче...и друг вид на скара, врз решетка со масло намачкана над куп од камења и жар...во комбинација со пиво и пафка, мх мх мх....рекичка или планина на видику, абе еротики...

Член од
27 април 2009
Мислења
217
Поени од реакции
13
Naj merak mi se pravi koa jas ke pripremam skara normalno so pivce :D

BoB The Butcher

Unchachable
Член од
2 ноември 2008
Мислења
0
Поени од реакции
4
Абе види сеа нема поубоо нешто од скара у природа :)

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
ауф скара обожавам и сакам да правам посебно јас месото онака да го спремам со зачини зејтинче па скарата да ја премачкувам со сланинче ммм прекрасно

Член од
24 јануари 2009
Мислења
229
Поени од реакции
15
ауф скара обожавам и сакам да правам посебно јас месото онака да го спремам со зачини зејтинче па скарата да ја премачкувам со сланинче ммм прекрасно
Да да. Само пази и шумата да не ја спремиш отстрана:helou:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.989
Поени од реакции
23.204

Немој до детали дееее...ми потекоа лиги..

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Аууу скара во природа најако. Ем кога ја правиш на жар е поубав вкусот ем убав филинг е. И јас до негде уживам да го палам огнот и да ја припремам жарта само што сакам да се оградам од пироманство и слично. Само сега единствен проблем ми е што со пожарите што беа минатите години и законите што ги донесе владата од некаде на моите им влезе во глава дека во викендица е забрането да палиш оган за скара и било казниво со закон, а други ги прашувам и не знаат за тоа. Ама ај ќе им дојде памет.

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Скара во природа е најфеМси нешо што може да постои,убаини до безкрај,мора да се внимава на шумите ова она али топ е:pipi:

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Најбољи е скара у природа, на база на свински ребра до 60%, увијачи за девојчињата не знам дали ради формата и мелено месо не.. со ракија, шопска за старт.. Ем и времево се погоди годинава, нема потреба од ватрогасци :icon_mrgr

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Ааа 300 еура! Скара у природа баш!

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
vrakjanje na temava so postot na Acid
Мене само не ми е јасно зошто секој маж мисли дека прави најдобра скара?

Искрено, досега само еднаш сум правел и не беше толку лоша. Во принцип додека "мажиштата" мајсторски ја спремаат скарата (се потат, се димат и усмрдуваат), јас ги дружам девојките и трпеливо чекам... :wink:

--- надополнето ---

shashliki vo majonez

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
ако имаш друштво за ова - права ствар :party3:

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.923
Поени од реакции
11.305
Обожавам. Вакви собири ми се меѓу омилените. Јас и другаров стално сме задолжени за правење на скарата, додека го вртиме месото обавезно се стега ракија со салата. После месото лепчињата се на ред за нафора. Целата поента е да бидеш зачаден испотен изгорен итн. тоа дава посебно задоволство при правење на скарата :) Нормално дур се чади скарата оди по некое пивце за освежување а по скарата продолжуваме со пиво. Во меѓувреме смеење пеење гитарче дешавки итн. Се на се одлични проводи се тоа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom