potpolno se soglasuvamИскрено мене песнана "Крај" ми е за никаде..
не е во нејзин стил.. шознам
Искрено мене песнана "Крај" ми е за никаде..
не е во нејзин стил.. шознам
Аууу закон е песнава бе.potpolno se soglasuvam
Зошто ја тргнале песнава?Еве ја Како да те откачам, ја ставиле пред 3 дена на You Tube.
Го гледав тој циркус наречен Индекс на ОБН,како и читав по сите босански медиуми кој само плукаа по истата манифестација,која повеќе личеше на селска приредба отколку на некој значаен музички настан(инаку истата беше одржана во едно сараевско кафуле). За тоа колку вреди овој настан говори и фактот дека само четворица од номинираните,а воедно и наградени присуствувале на истава приредба.После се ова мислам дека и не вреди било каква награда од таков ранг,а верувам дека и оние четворицата кој присуствуваа ќе размислат дали некогаш повторно ќе настапат на оваа манифастација.„Македонско девојче„ сепак не доби награда од босанците.
Еве што пишува на сајтот:
ETNO-WORLD ALBUM GODINEDAMIR IMAMOVIC TRIOhttp://www.davorin.ba/muzika/davorin.asp?clanak=64Abrasevic live
За тоа колку вредат тие фамозни индекси говори фактот колку пејачи биле присутни таму(Калиопи,Јелена Томашевиќ и Маја Татиќ),тоа беа само присутните на оваа селска приредба.ХАхахахаххахах
а Каролина да ја добиеше наградата за етно албум, тоа ќе беше прекрасна манифестација, на која Каролина успеала да се докаже и да земе награда надвор од Македонија???????
Цело време додека таа беше во водство, се фалевте цело време, а сега????
Ќе се тапшате по рамо за да се тешите дека Индекси 09 не вределе, а не КароЛајна
Не знам точно, ама на youtube имаше додека оди една нејзина песна во позадина, и месец и година кога станала бугарски државјанин.Не можам да го најдам тоа сега. Искрено се надевам дека не е точно, оти некако бесмислено ми изгледа тоа, оти секако е популарна во Бугарија, не и требаат вакви работи.....Каков бугарски пасош:pos2::pos2::pos2: Да, се зборуваше дека имала кога лани одеше секој втор ден што се вика во Бугарија затоа што настапуваше во реалното шоу Пеј со мене, меѓутоа ја прашаа и она кажа дека нема бугарски пасош, значи НЕМА, ниту сакала да има.
Доколку не знаете што да кажете или напишете барем не тресете глупости,немој сега и на Сања Николиќ да и извадите пасош,тоа што некој настапува и е популарен во друга држава,не значи дека станал нивен државјанин.Сите македонски граѓани кои имаат бугарски пасош,го имаат пред се поради фактот што не можат да извадат виза за нигде па тој пасош им е единствен излез,Каролина како јавна личност тој проблем го нема и не само таа туку сите јавни личности немаат проблем со визите за ниедна држава.Каролина има година швајцарска виза со која патува во Европа и годишна грчка виза,како и сите јани личности пејачи,политичари и останати граѓани македонски кои имаат малку повеќе пари.Не знам точно, ама на youtube имаше додека оди една нејзина песна во позадина, и месец и година кога станала бугарски државјанин.Не можам да го најдам тоа сега. Искрено се надевам дека не е точно, оти некако бесмислено ми изгледа тоа, оти секако е популарна во Бугарија, не и требаат вакви работи.....