pozadini.com - Облечете го Вашиот десктоп

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
И јас додадов 2 позадини.
Поддршка за сајтот :wink:

Edit: 5 позадини.

Фала ви на сите што учествувате и унапред на сите што ќе учествувате.
Boliglava, не ми е јасно зошто е кај тебе така. Јас од неколку места, различни оперативни системи и бровсери проверив, и откако ќе кликнам на сакана резолуција од сликата што сакам да ја симнам, во нов прозор ми се отвара во .jpg формат. Не ми е јасно како е кај тебе.
[FONT=Verdana,arial,helvetica]Вкупно посети на страници[/FONT]

Брат абе [FONT=Verdana,arial,helvetica]Вкупно посети на страници оваа не престанува да врти секој клик на некој линк го брои како посета :kesa:[/FONT]

Фала ви на сите што учествувате и унапред на сите што ќе учествувате.
Boliglava, не ми е јасно зошто е кај тебе така. Јас од неколку места, различни оперативни системи и бровсери проверив, и откако ќе кликнам на сакана резолуција од сликата што сакам да ја симнам, во нов прозор ми се отвара во .jpg формат. Не ми е јасно како е кај тебе.

и кај мене се отвара во друг формат.Откако ке ја симна само ја менувам ектензијата од php во jpf формат и нема проблем

Тој проблем го приметив на мозилата (не знам дали кај секоја беше така) а јас несвесен бев дека постои бидејќи IE користам и тука доста добро ги отвара.
Virus, пишува дека бројачот ги брои поединечни секоја страна (кликови брои) а не посетители. Затоа нели пишува "Вкупно посети на страници" :)

Ви благодарам уште еднаш на сите што активно учествувате и го давате вашиот скапоцен придонес. Одсекогаш сакав да имаме сајтови на македонски јазик за сите работи, дури и за позадини. Се надевам ќе ми се оствари желбата и замислата па pozadini.com ќе прерасне во една огромна база на... позадини :)

Луѓе ставете и некои widescreen позадини бе. За корисниците на widescreen екрани. Ај после ќе аплоуднам некои. :)

Супер е, ставив неколку во различни категории. :)

Луѓе ставете и некои widescreen позадини бе. За корисниците на widescreen екрани. Ај после ќе аплоуднам некои. :)

Стварно:(

Иначе јас ставив 2(сега за сега):helou:

edit: 6 се и прилично големи:))

Наскоро ќе ја додадеме и таа опција ако ни дозволува скриптата :)

И јас се регистрирав на сајтот да додадам и јас некоја позадина

Едит 18 позадини за денес планирам уште повеќе да ставам

Прекрсти ги после во jpg

(Кај мене се симнуваат во JPG со фајрфокс и немам проблем)

фајрфокс користам.

Па отвори ги само во paint и зачувај ги како JPG.
И мене ми се симнуваат во .php :whatever:

знам бе тоа само за забелешка го кажав, сеа до толку ме направи :)

баш на оваа твојата слика :) streetball is my job нешто вакво беше

знам бе тоа само за забелешка го кажав, сеа до толку ме направи :)

баш на оваа твојата слика :) streetball is my job нешто вакво беше

Знам дека знаеш, а и погоре кажаа дека се симнуваат така. :)
Streetball is my job e сликата точно.

Се заиграв јас со позадините, 21 до сега. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom