pozadini.com - Облечете го Вашиот десктоп

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Супер би било да се додади нова категорија наречена HD позадини , денес се многу популарни. Ќе аплоадирам јас 20 тина негде не е проблем.

Досега 53..продолжувам вечерва...
Добра е идејата на FLiX, а исто може и категорија музика да се стави.:)

Сега се регистрирав, ке ставам неколку wide позадини.

п.с. подршка за странава :helou:

edit: 10 додадени

:vozbud: Браво за идеата до сеа додадов околу 120 позадини незнам само како ке успеам да ставам се со имам во ком. ама ке се потрудам позз:salut:
edit: 183 додадени:nesvest:

:vozbud: Браво за идеата до сеа додадов околу 120 позадини незнам само како ке успеам да ставам се со имам во ком. ама ке се потрудам позз:salut:
... ме отепа :pos:
саат и кусур објавувам слики.
Ама ако, барем можам со гордост да кажам дека веќе на сајтот се објавени околу 400 позадини... Great success! :D
П.С. Што ви значи HD? Какви позадини би стоеле во таа категорија?
За музика размислив и одлучив да не додавам таква категорија. Дека веќе има Јавни личности а и пејачите спаѓаат во таа категорија.

HD е уствари хај дефинишн позадини со екстра квалитет се согласувам дека треба да се отвори ваква категорија.А за тоа дека ке се убиес од работа веруј ми се согласувам со тебе посо у ком. имам околу 9000 позадини и сликицки:pos2: така да ова бесе мал дел за поддрска на сајтот позз :helou:

од сега и јас сум член :), да одберам подобри фотографии па ќе закачам :salut:

Закачив две, ќе ставам многу повеќе понатака. Инаку браво за одличната работа, слика по слика ќе се намножат...

... ме отепа :pos:
саат и кусур објавувам слики.
Ама ако, барем можам со гордост да кажам дека веќе на сајтот се објавени околу 400 позадини... Great success! :D
П.С. Што ви значи HD? Какви позадини би стоеле во таа категорија?
За музика размислив и одлучив да не додавам таква категорија. Дека веќе има Јавни личности а и пејачите спаѓаат во таа категорија.

И дај ако може направи посебна категорија за widescreen позадини
:helou:

хмм... wtf? ми ги симнува во .php :nesvest:

Иди File -> Save Page As... и ќе немаш проблеми. За македонски Firefox, Датотека - Симни ја страницата како...

Додадени 3 нови позадини. And still I will upload.

ПОчнав јас да ставам нешто HD фотки и 3D pпо нешто.

HACKED BY S@BUN HACK TЬRKЭYE

Тоа го пишува на страната.

HACKED BY S@BUN HACK TЬRKЭYE

Тоа го пишува на страната.
Затоа кога се инсталира некоја free скрипта прво се проверува дали има дупки.

Повеќето имаат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom