pozadini.com - Облечете го Вашиот десктоп

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
P

Princ

Гостин
Од денеска е активен сајтот www.pozadini.com.
Предпоставувам името ви кажува за што се работи :)
Сајтот засега сеуште е во таканаречена BETA верзија (се прават мали измени повремено, се допреведуваат некои заборавени парчиња...).
Јас само сакав да ве повикам да учествувате активно за да направиме една огромна колекција на десктоп позадини и да изградиме една голема база на слики :)
Сите коментари/прашања може да ги оставите овде :)

Имам еден куп позадини зиповани спремни само за аплоад. Ако ти бркаат работа кажувај каде да ти ги пратам.

п.с. добра резолуција и сите се со зимски пејсажи 84 се и се некои 40-МВ

Ехее...имам илјадници позадини.
Ќе аплоадирам одвреме навреме.
:wink:

Пожелно е ВИЕ да аплоадирате и да даунлоадирате за да направиме наша база на позадини која НИЕ ќе ја користиме, а не ЈАС да аплоадирам.
Значи убаво би било кога барем повремено би прикачувале по некоја позадина.
Капка по капка - езеро :)

Ево вечерва ќе уплоадирам околу педесетина позадини...
и утре..и задутре и така..
Deal?

Се е ок на сајтот, само тој горе банерот што ти е од прохост подобро би било да го тргнеш, го имаш и долу. Знам дека е твој прохост, али вака горе рекламата некако не ми стои добро.
Околу дизајнот нема што да кажам. Добро уреден и класичен дизајн, не е некој многу наполнет со слики очите да ти се испревртат.

Сега немам многу време тие денови , но ќе се регистрирам и ќе аплоадирам. Ќе напрам една голема база на гејминг валпејпери ;)

Се зачленав и јас, и аплоудирав 6 денес, па утре здравје појќе. :)

А зошто кога ќе ја спуштам не ми ја отвора во старданден фајл како слика, туку е во вид на друг документ шо знам и јас шо?

Фала ви на сите што учествувате и унапред на сите што ќе учествувате.
Boliglava, не ми е јасно зошто е кај тебе така. Јас од неколку места, различни оперативни системи и бровсери проверив, и откако ќе кликнам на сакана резолуција од сликата што сакам да ја симнам, во нов прозор ми се отвара во .jpg формат. Не ми е јасно како е кај тебе.

Кога ќе стегнам на саканата резолуција, сликата ми се отвора во нов таб во Мозилата и потоа одам со десен клик, save picture as...
Се даунлоадира во PHP file формат и неможам да ја отворам со никој од програмите за слики шо ги имам.
:toe:

ЕДИТ : Се снајдов со Orbit downloader :)

Супер што има ваква страна, утре ќе ставам некои.

Еве ме и мене.Ми се допаѓа сајтот, па ете ставив некои супер позадини со Џаред Лето! Се надевам ви се допаѓаат!

И јас се приклучувам, ајде да ставаме позадини :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom