Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За компатибилност неможе картичката да не е компатибилна освен ако земеш картичка што не ја подржува (билокоја освен M2). Иначе остај ти тоа и 8 и 32 да подржува, џабе ти е. Кај нас од 1ГБ М2 се продаваат за добра цена, од 2ГБ ретко каде има, а и да најдеш цената ќе е огромна. За поголемо од тоа односно картички од 4 или 8ГБ па и поголеми нема теорија кај да најдеш, а цената нема ни да ја прокоментирамЗнае некој колкава мамориска картица можам да му стаам на P1i? На интернет читав дека 8 гига поддржува како ништо, а во техничките спецификации од фабриката пишува дека во некои услови може да поддржи меморија до 32гига? Е сеа ова 32 гига малку ми е матно пошто немам сретнато толкава картица, па ме интересира дали некој знае ако веќе купувам картица на што да пазам? Како да проверам дали картицата е компатибилна? Пошто за да ја пробаш треба да ја отпакуваш, а ако ја отпакуваш треба да ја купиш нели? Па ако има некој искуство во оваа област нека остави мислење. Фала однапред.
8 гига поскапа од телефонот ќе е![]()
За компатибилност неможе картичката да не е компатибилна освен ако земеш картичка што не ја подржува (билокоја освен M2). Иначе остај ти тоа и 8 и 32 да подржува, џабе ти е. Кај нас од 1ГБ М2 се продаваат за добра цена, од 2ГБ ретко каде има, а и да најдеш цената ќе е огромна. За поголемо од тоа односно картички од 4 или 8ГБ па и поголеми нема теорија кај да најдеш, а цената нема ни да ја прокоментирам.
Сакаш да кажеш дека најде картица М2 од 8ГБ? Која цена? Никој во Македонијава нема искуство. Се бројат луѓето што имаат таков телефон, а не па искуствА со 8ГБ картички кои над 1гб ги нема кај насzlatkoa напиша:Јане бе друже? Знам бе пријателе дека SD карица не влегуе у M2 slot. Па до толку ли?
Мене ме интересираше само дали поддржува 8гб и како да проверам за да не се зафркнам при купување, у смисла да ја купам картицата и да ми стои за успомен пошто е неклоја кинеска верзија или нешто слично.
ја ќе ти ја прокоментирам цената - 160 евра (кај мене по нарачка, во рок од 8 дена пристига)За компатибилност неможе картичката да не е компатибилна освен ако земеш картичка што не ја подржува (билокоја освен M2). Иначе остај ти тоа и 8 и 32 да подржува, џабе ти е. Кај нас од 1ГБ М2 се продаваат за добра цена, од 2ГБ ретко каде има, а и да најдеш цената ќе е огромна. За поголемо од тоа односно картички од 4 или 8ГБ па и поголеми нема теорија кај да најдеш, а цената нема ни да ја прокоментирам.
Да не знае некој каде можам да си купам добра футрола за P1i, само да не е некоја за на појас?
а не ти дадоа со телефонот? во пакет иде и футрола, види на сајтот..
а иначе такви додатоци знам дека има во сервисот за se, спроти лептокарија во зградите.