Замена за Ш и Ч со 6 и 4 ?

Само глупаци пишуваат така.Мислат дека се нешто посебно ако така пишуваат

|/| 0|)|>R||_||< /-\ |/|ZG|_3|)/-\63 \//-\|</-\

Ми требаа 30 секунди додека ти го дежифрирав, ова е па ептен, како и да е целата таа фарса е само нечиј филм дека е интересно така да се пишува, ама факте е дека по првите 2 реченици го губи ефектот и воопшто не е практично.

Сељачка работа. Неможам да поднесам такви срања. Мислам дека таа мода дојде од татарстан.

Лично, многу се фрустрирам кога ќе видам на форум, а најчесто на msn...типки и типци со име кое тешко можеш да го дешифрираш.
Претежно поради замената на 6, 4, ! и други симболи за замена на нашите букви. Незнам дали им е ова шема, ама ќе ви кажам... НЕ Е интересно.
:tochak:
Не да не е интересно, туку ужасно е.Лично мислам дека ако ваков пост некој напише треба и да му се избрише соодветно. Си постои писмо убаво кирилично и нема потреба тука ,,шеми да правиме,,.

To4no .... Mnogu e maloumni4ki da pi6i6 so 6 i 4. Ko mali de4i6ta..... demek nie sme zakon4e ili 6ema, abe ajde
pozdrav4e

Тоа е пубертетска финти4ка. Не разбира6, не си кул.

Ме пресмеавте ептен, леелеее ама така е ставрно, не дека посебно ме иритираат, ама стекнувам одбивност кон тоа и кон напишаното. Никогаш не сум користела зашто ми е смешно и ми е одраз не несериозност.

уште да беа само 6 и 4.. буквата Б кога се заменува со W е мн глупо ..
so prajs we
буквата К на крајта.. jas odek ..
в со ф и какви ти не глупусти :x

уште да беа само 6 и 4.. буквата Б кога се заменува со W е мн глупо ..
so prajs we
буквата К на крајта.. jas odek ..
в со ф и какви ти не глупусти :x

Аууу дефинитивно највише ме иритира тоа в со ф. Ич не го можам тоа.

Оооо, кога ќе се потсетам и ја пред 1 година пишував така, ама сега кога видам некој да пишува со 4 и 6 место Ч и Ш се вадам од такт! Не поднесувам, едноставно кажано..

Т0@ б1 б1л0 с3!

Јас не пишам со букви ама понекогаш пишам на мој дијалект :)
А тие со буквите не ги ни читам ... детска радост бре , ај да треба нешто набрзаака со чоек да се разбериш да употребиш кратенка ама со букви никогаш немам пишувано

Јас не пишам со букви ама понекогаш пишам на мој дијалект :)
А тие со буквите не ги ни читам ... детска радост бре , ај да треба нешто набрзаака со чоек да се разбериш да употребиш кратенка ама со букви никогаш немам пишувано

:pos::pos::pos:
Се помеша малце а?

new-1.jpg
Е ова е веке многу СЕЉАЧКИ (патем и момичево е прича за себе):pos2:
......и заборајв да напоменам момичево е втора година......

Баш вчера (или завчера) во ин/аут темата од општи муабети пишав колку е ова АУТ!!! Ги мрзам тие глупави 4етворки, а бугарскине 6ески уште поише! Многу ми е детинесто, ај детинесто ама и лигаво, вештачко и непотребно. Или пиши си Ч на кирилица или Ц ако пишуваш на латиница, како што секој пишува откога постојат смс-пораките и интернет комуникацијата!!!
Ај да се забранат постовите со 4етвор4иња и 6ес4иња на кајгана! :) Или да даваме црвенки за такви постови :devil3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom