LitButterfly
Малечко
- Член од
- 6 октомври 2009
- Мислења
- 69
- Поени од реакции
- 5
Дечки ај ве молам кажете ми ако знаете се збркав целата
.
1. Дали можам да си бирам изборен предмет кој си сакам од тие што се на страната на економски (за мојот смер) без разлика кој за која година беше до сега
2. Дали можам 2та изборни да си ги земам во летен
3. Кои информации се точни? Оние на страната на економски или тие што се на факултет?!?Она што највеќе ме збуни
П.С. Според она што е на факултет имам 4 задолжителни во зимски со по 8 кредити и никаква шанса да си земам изборен тогаш (или најважното да го запишам менаџмент кој го паднав). Според информацииве на нет имам 3 задолжителни во зимски (а со тоа и по моја логика да си го запишам менаџмент, па изборните да си ги земам во летен)
Па? Држи ова место?
Извинете што сум малку опширна, ама ете мака кога ќе те снајде...:salut:
--- надополнето ---

1. Дали можам да си бирам изборен предмет кој си сакам од тие што се на страната на економски (за мојот смер) без разлика кој за која година беше до сега
2. Дали можам 2та изборни да си ги земам во летен
3. Кои информации се точни? Оние на страната на економски или тие што се на факултет?!?Она што највеќе ме збуни

П.С. Според она што е на факултет имам 4 задолжителни во зимски со по 8 кредити и никаква шанса да си земам изборен тогаш (или најважното да го запишам менаџмент кој го паднав). Според информацииве на нет имам 3 задолжителни во зимски (а со тоа и по моја логика да си го запишам менаџмент, па изборните да си ги земам во летен)
Па? Држи ова место?
Извинете што сум малку опширна, ама ете мака кога ќе те снајде...:salut:
--- надополнето ---
Ако можеш објасни малку по прецизно што е проблемот зашто баш и не сфативКолеги денес бев на факс за да ги распрашам тетките од студентски прашања за новостиве и зш тетките незнаеа што да ми кажат ме пратија кај раководителот на отсекот и кажувам ја на таа таму дека имат некоја грешка со ова зш неможе мене да ми кажат бирај изборен а наместено е да го земам тој со 8,0 кредити. И таа ми вика како од 3000 студенти само ја сум го нашол тој проблем и ја пак и кажувам на нет ви стои еден распоред на семестри тука друг и немам избор мора да го земам тој а таа ама тоа ти затоа што правиш такава комбинација а некој ако има заостанат ќе мора да прави друга и ја фатив пак како може да прави друга кога мора да исфрли со ист број на кредити значи и тој е во иста ситуација и незнаеше што веќе да ми каже да сум ја почекал колешката и ја чекавме колешката и ми здодеа да чекам и си отидов. И поентата ми е ај да се собереме и да и кажеме дека не сум единствен што го нашол тоа