Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Луѓе дај помогнете со ова сметководството.. да не му се наоѓаат на некој испитни комбинации... и ако може некој да ми каже како е на испит, прв пат полагам

Кога веќе се актуелизира менаџмент.. дај кажете нешто повеќе околу основи на менаџмент, во што е проблемот со предметот/професорот, на што треба да се обрне повеќе внимание, кој колоквиум е потежок и сл.. :)

P.S ако му текнува на некој некое испитно прашање економика - нека не се срами да пише по ПП. :)

pisi mi go mailot vo inbox, ekonomika najdov dosta prasana.. Ama ti posle preprakaj im gi na drugi. Me mrzi da prakam na site so ke mi pisat... taka da neka ne ocekuvaat. :)
Neka kruzat...

И кој му е начинот? :)

Некако ова со 2 колоквиуми ми ја отежнува работата додатно :icon_conf

Ke si gi ucis samo nabrojuvankite i se na pamet od zbor do zbor...zosto na testot moze da ti dade na primer samo edno zborce smeneto i mora da znaes tocno kako e vo knigata...a so ostanatiot tekst nema potreba da se zamaras...

Najmili moi kolegi kako pominavte matematika? I ve molam ako imate nekoi prasanja ekonomika i e-biznis davajte navamu zasto mi se zdosadi od tie predmeti :(

Вчера бев на студентски да пријавам етика зашо бев заборавила и ми текна на кнап период. оваа не ми го пријави пошо асис. ги зел пријавите , ми рече со пријавата на испит ако дае професорката. Не сум искусила вакво нешо :toe: има ли шанси да ме пушти да полагам или да не си ја к'цкам глаата

Ќе сака ли некој што бил на факултетот тие денови да каже кога точно се уписите за 2ра год, т.е 3 семестар? Дали е од 13-17.09 или се с како што спомна некој погоре од 07.09.2010 - 14.09.2010 ?

Najmili moi kolegi kako pominavte matematika? I ve molam ako imate nekoi prasanja ekonomika i e-biznis davajte navamu zasto mi se zdosadi od tie predmeti :(

И ти ни недостасуваше рипченце7 :smir:

Ќе добиеш веројатно од некој економика, почекај само да почнат да кружат :)

Дали знае некој во понеделник од колку саат е основи на маркетинг испитотт??? фалаа, поздрав!!! :)

Ќе сака ли некој што бил на факултетот тие денови да каже кога точно се уписите за 2ра год, т.е 3 семестар? Дали е од 13-17.09 или се с како што спомна некој погоре од 07.09.2010 - 14.09.2010 ?

Од 13-17.09 е, јас кога се запишував проверив, братучетка ми ме праша. :)

Хеј колеги ве молам да ми ги подредите следниве предмети ПО ТЕЖИНА :
ОСНОВИ НА МЕНАЏМЕНТ(знам дека е отприлика најтежок)
МАКРОЕКОНОМИЈА
и МОНЕТАРНА ЕКОНОМИЈА...

Деловна етика има од кога се полага? СПисоци глупости и слични ствари?

Хеј колеги ве молам да ми ги подредите следниве предмети ПО ТЕЖИНА :
ОСНОВИ НА МЕНАЏМЕНТ(знам дека е отприлика најтежок)
МАКРОЕКОНОМИЈА
и МОНЕТАРНА ЕКОНОМИЈА...

монетарна ако го фатиш на колоквиум го фатиш, на испит е изгор.. на пишување 3 лекции ама премногу бара професорот.... еве ммене ми остана мака мачам

Еве денес сликнав за уписи... за да нема забуни ;) и имате плус со кредитите за сите предмети и колку се плаќа во зависност од надоместокот...

Иако се сликани со голема резoлуција, овдека ги дава со 160x160, ај ако сакаш стави ги пак или прати ми ги на мејл :)

Иако се сликани со голема резoлуција, овдека ги дава со 160x160, ај ако сакаш стави ги пак или прати ми ги на мејл :)
И после ти фино лепо мене ме извести за се‘ што треба.:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom