jyvation
Пургер
- Член од
- 4 ноември 2009
- Мислења
- 2.172
- Поени од реакции
- 2.783
Аман бе до таму дојде работава??Да не знае некој колку се плаќа при испишување од факултет ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аман бе до таму дојде работава??Да не знае некој колку се плаќа при испишување од факултет ?

Една другарка се отпиша после 1виот колоквиумАман бе до таму дојде работава??![]()

Една другарка се отпиша после 1виот колоквиум![]()

значи твој совет сега да си земеме документи а?:smir: (иако гледано според другарката на бене каснимеПа паметно, да не троши за џабе 1 - 2 години цели![]()
)значи твој совет сега да си земеме документи а?:smir: (иако гледано според другарката на бене касниме)
Ако веќе ти оди нема што да си земаш документите.
nemozam da citiram me zafrkavaat i kompjuterot i internetot istovremeno :angry2:
i eve ova mi se zadolzitelnite predmeti : makroekonomija,monetarna ekonomija,menagment,javni finansii,finansiski pazari i institucii,finansisko smetkovodstvo. kolegi aj ve molam koj gi ima polagano da prokomentira po neshto,shto e poteshko shto polesno i predlozete nekoj interesen predmet da go zemam za izboren :salut:персони од колегијален тип мои, па кажете дека моите шеги нели до толку ве расонуваат да знам почесто да ви ги пишувам
пред нели да ви ја пишам шегата 3 дена ве немаше а сега нели се разбудивте![]()
у право си, ја уште немам заспано :icon_eek::smir:
Еве ти, ги имаш сите предмети на сите смерови, па заклучи каде има најмалку математика.Луѓееее,сакам да се запишан на Економски и сеа помош од вас.
Бидејќи не ми иде математија ама ич кој смер е со најмалку математија,незнам за кој да се одлучам а сите ми се интересни освен смер-економија :S
чекам и не ме разочарувајте![]()
Еве ти, ги имаш сите предмети на сите смерови, па заклучи каде има најмалку математика.
http://www.eccf.ukim.edu.mk/studiranje/studii/dodiplomski
у прва сите имаат математика. после искрено не знам дали имаГи гледав јас смеровите детално,ама незнам кој предмети се со математија,како на пример основи на маркетинг,сметководство итн да не ги набројувам