- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 93
- Поени од реакции
- 5
колеги ај некој што положил економика нека каже дали може да се помине само со учење од скриптите ? и ако има некој некакви прашања што се паѓале нека каже.:se_ molam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
колеги ај некој што положил економика нека каже дали може да се помине само со учење од скриптите ? и ако има некој некакви прашања што се паѓале нека каже.:se_ molam
Дали деловно планирање и финансиски менаџмент имаат практика да повторуваат исти прашања од претходни сесии?
Здраво, ме интересира дали на економски вообичаено остануваат места за вториот уписен рок(иако не верувам)...фала
остануваат, ама не на сите смерови.Здраво, ме интересира дали на економски вообичаено остануваат места за вториот уписен рок(иако не верувам)...фала
moze li nekoj od kolegite od vtora,treta,cetvrta da mi pomogne pri izborot na izbornite predmeti za vo vtora,koi se pointeresni? jas sum na finansiski menagment i do sega imam samo eden eliminirano - marketing![]()
Да не знае некој колку се плаќа при испишување од факултет ?