- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 93
- Поени од реакции
- 5
колеги ај некој што положил економика нека каже дали може да се помине само со учење од скриптите ? и ако има некој некакви прашања што се паѓале нека каже.:se_ molam
Може да се помине само од скрипта. Од Либро само за трет колоквиум не беше добра скриптата, другите 2 беа таман.колеги ај некој што положил економика нека каже дали може да се помине само со учење од скриптите ? и ако има некој некакви прашања што се паѓале нека каже.:se_ molam
Finansiski tesko da povtoruva, Delovno mozebiДали деловно планирање и финансиски менаџмент имаат практика да повторуваат исти прашања од претходни сесии?
Oстанува, само 99% од местата ќе бидат на Сметководство и ревизија.Здраво, ме интересира дали на економски вообичаено остануваат места за вториот уписен рок(иако не верувам)...фала
остануваат, ама не на сите смерови.Здраво, ме интересира дали на економски вообичаено остануваат места за вториот уписен рок(иако не верувам)...фала
Kolega moze bilo koj izboren da go zemesh. Ne se poveke predodredeni spored godini. Na primer, lani jas imav zemeno predmet shto se slushal poreno edinstveno vo vtora godina.moze li nekoj od kolegite od vtora,treta,cetvrta da mi pomogne pri izborot na izbornite predmeti za vo vtora,koi se pointeresni? jas sum na finansiski menagment i do sega imam samo eden eliminirano - marketing![]()
1000-1200 ...Да не знае некој колку се плаќа при испишување од факултет ?