jyvation
Пургер
- Член од
- 4 ноември 2009
- Мислења
- 2.156
- Поени од реакции
- 2.755
Аман бе до таму дојде работава??Да не знае некој колку се плаќа при испишување од факултет ?
Аман бе до таму дојде работава??Да не знае некој колку се плаќа при испишување од факултет ?
Една другарка се отпиша после 1виот колоквиумАман бе до таму дојде работава??
Па паметно, да не троши за џабе 1 - 2 години целиЕдна другарка се отпиша после 1виот колоквиум
значи твој совет сега да си земеме документи а?:smir: (иако гледано според другарката на бене касниме)Па паметно, да не троши за џабе 1 - 2 години цели
Не, не муабетот ми беше дека ако видиш не те бива оди си што порано Ако веќе ти оди нема што да си земаш документите.значи твој совет сега да си земеме документи а?:smir: (иако гледано според другарката на бене касниме)
у право си, ја уште немам заспано :icon_eek::smir:персони од колегијален тип мои, па кажете дека моите шеги нели до толку ве расонуваат да знам почесто да ви ги пишувам
пред нели да ви ја пишам шегата 3 дена ве немаше а сега нели се разбудивте
гарант учиш нешто .....у право си, ја уште немам заспано :icon_eek::smir:
Еве ти, ги имаш сите предмети на сите смерови, па заклучи каде има најмалку математика.Луѓееее,сакам да се запишан на Економски и сеа помош од вас.
Бидејќи не ми иде математија ама ич кој смер е со најмалку математија,незнам за кој да се одлучам а сите ми се интересни освен смер-економија :S
чекам и не ме разочарувајте
Ги гледав јас смеровите детално,ама незнам кој предмети се со математија,како на пример основи на маркетинг,сметководство итн да не ги набројувамЕве ти, ги имаш сите предмети на сите смерови, па заклучи каде има најмалку математика.
http://www.eccf.ukim.edu.mk/studiranje/studii/dodiplomski
у прва сите имаат математика. после искрено не знам дали имаГи гледав јас смеровите детално,ама незнам кој предмети се со математија,како на пример основи на маркетинг,сметководство итн да не ги набројувам