- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 188
- Поени од реакции
- 2
Да се надеваме дека и на интернет ке ги ставиЈа вчера бев до факс и го прашав професорот рече резултати за 2-3 дена ке имало ...
Да се надеваме дека и на интернет ке ги ставиЈа вчера бев до факс и го прашав професорот рече резултати за 2-3 дена ке имало ...
Hahah si ja zgresila ti strukata. Se hleda golema kreativnost se krie vo tebeМрчења, прчења и се остало ... Дај жити се прости ми што давам коментари надвор од темата. сецсецсец
За тоа маааааалку потешко... Прашав една колешка во јануари што положи ми рече немал обичај на нет да става резултати али од кај да знаеме може ќе му текне овој пат, но сепак не ми се веруваДа се надеваме дека и на интернет ке ги стави
Економика на претпријатие, така? А во која просторија знаеш?Nema rezultati matematika. Sea bev. A ekonomika site polagame u 8:30 a smetkovodstvo site u 11h.
Предавална 5:smir:Економика на претпријатие, така? А во која просторија знаеш?
или Anyone!?
Благодариме
Nojs Nojs.Предавална 5:smir:
Од нашиот факултет само пари ќе ти зематДа прашам некој од постарите колеги како е со стипендиите на факултетот? Даваат редовно и дали воопшто даваат стипендии?
И просекот 8,5 претпоставувам дека треба да е ?:salut:
Tebe druze da ne sakas da ti davat pari, ova ne e crven krst tuku fakultet za steknuvanje na podobro znaenje p.s ako sakas odi vo privatni fakulteti tamu mozebi ke ti davaat PARI :pos2:Од нашиот факултет само пари ќе ти земат
Државата дава стипендии за просек од 8.5, под редовно не знам што подразбираш....
Ок е, јасно ми е дека сега малце си исфрустиран дека освоивме три титули, Моџи не не смести во Серија Б итн, ама не ми се нафрлај одма за секој пост :smir:Tebe druze da ne sakas da ti davat pari, ova ne e crven krst tuku fakultet za steknuvanje na podobro znaenje p.s ako sakas odi vo privatni fakulteti tamu mozebi ke ti davaat PARI :pos2:
Колега,за земање на пари на сите ни е јасно,како што е јасно дека стипендиите ги доделува министерството за образование,а не само економскиот факултет...Прашањето беше така поставено затоа што ме интересираше дали постарите колеги,кои имаат просек земаат стипендија,бидејќи слушнав некои гласини дека воопшто нема да се доделуваат стипендии...Од нашиот факултет само пари ќе ти земат
Државата дава стипендии за просек од 8.5, под редовно не знам што подразбираш....
да 4 саати е. убаво се сеќавам на кркорењето на цревата од глад (и една друга елементарна потреба ми се појави ама трпев )Пошто и јас го прашав тоа за статистика се сметам каа именуван па ќе си кажам замене...
Прво бројот на прашањата ми значи за да знам одприлика колку прашања ќе има од тема и колку може од прилика да оде до детали.Се разбира дека тоа нема да ми помогне во учењето но онака како статистика значи нешто...
А за времето да не зборуваме.Друго е кога имаш бонус време за размислување и немање притисок во вид на гледање на часовник и слично...
За статстика разбрав дека давал 4 часа.Може да сум и грешка