- Член од
- 22 мај 2008
- Мислења
- 83
- Поени од реакции
- 6
Даваше Трговско право потписи вчера.Aj neka pise nekoj ako znae trgovsko pravo koga ke dava potpisi! Denes trebase ama zverot ne dojde a ni asistent nemase.
Даваше Трговско право потписи вчера.Aj neka pise nekoj ako znae trgovsko pravo koga ke dava potpisi! Denes trebase ama zverot ne dojde a ni asistent nemase.
Вчера бев на предавање, ама предавањето го држеа две девојчиња и асистентката кажа дека од 14та глава треба да се учи тоа што они ќе го зборат...ама јас не ги слушав, си излегов поточно, пошто сум на испит и не знам дали ми мења, ама Драган дојде после тоа и рече дека од 14та глава ќе имало само едно или две прашањаПо Економика асистентот ги даваше потписите, со печатот на професорката - нормално. Рече дека и утре на предавање ќе даваат пак без проблем.
Него, слушна некој за сигурно Статистика од 14 глава што треба да се учи, а што не? Знам дека задачи нема да има од таа, но дали треба цела теорија да се знае?
Pa znam deka davase ama nemozev da zemam vcera.Mi kazaa deka i denes ke daval ama....Даваше Трговско право потписи вчера.
Asistentot rekol deka ne bi trebalo da ima zadaci... a ako ima ke bile od kalkulacija ...Ај некој којшто оде редовно на Економика да ми каже дали и од каде ќе има задачи.Ај ве молам пишете тука или приватна порака.фала
Значи мерење на економичност/рентабилност/продуктивност воопшто да не го ни читам бидејќи и да има задачи тие ќе бидат од калкуација.Така?Asistentot rekol deka ne bi trebalo da ima zadaci... a ako ima ke bile od kalkulacija ...
Асистентот кажал на консултации дека ќе има задачи..од кај сега ова??нема да има задачи економика на претпријатие како што немаше и предходниот колоквиум :je:
Колега, не треси зелениЈас сум асистентот, и ќе има задачи :smir:
Да, само од калкулации, сега се слушнав со професоркатаКолега, не треси зелени
Ќе има задачи од калкулација само?
:pos2: асистент? :pos2:Јас сум асистентот, и ќе има задачи :smir: