- Член од
- 22 мај 2008
- Мислења
- 83
- Поени од реакции
- 6
Даваше Трговско право потписи вчера.Aj neka pise nekoj ako znae trgovsko pravo koga ke dava potpisi! Denes trebase ama zverot ne dojde a ni asistent nemase.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Даваше Трговско право потписи вчера.Aj neka pise nekoj ako znae trgovsko pravo koga ke dava potpisi! Denes trebase ama zverot ne dojde a ni asistent nemase.
Вчера бев на предавање, ама предавањето го држеа две девојчиња и асистентката кажа дека од 14та глава треба да се учи тоа што они ќе го зборат...ама јас не ги слушав, си излегов поточно, пошто сум на испит и не знам дали ми мења, ама Драган дојде после тоа и рече дека од 14та глава ќе имало само едно или две прашањаПо Економика асистентот ги даваше потписите, со печатот на професорката - нормално. Рече дека и утре на предавање ќе даваат пак без проблем.
Него, слушна некој за сигурно Статистика од 14 глава што треба да се учи, а што не? Знам дека задачи нема да има од таа, но дали треба цела теорија да се знае?
Даваше Трговско право потписи вчера.
Ај некој којшто оде редовно на Економика да ми каже дали и од каде ќе има задачи.Ај ве молам пишете тука или приватна порака.фала
Значи мерење на економичност/рентабилност/продуктивност воопшто да не го ни читам бидејќи и да има задачи тие ќе бидат од калкуација.Така?Asistentot rekol deka ne bi trebalo da ima zadaci... a ako ima ke bile od kalkulacija ...
Асистентот кажал на консултации дека ќе има задачи..од кај сега ова??нема да има задачи економика на претпријатие како што немаше и предходниот колоквиум :je:
Колега, не треси зелениЈас сум асистентот, и ќе има задачи :smir:
Колега, не треси зелени
Ќе има задачи од калкулација само?
Јас сум асистентот, и ќе има задачи :smir: