Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
По Економика асистентот ги даваше потписите, со печатот на професорката - нормално. Рече дека и утре на предавање ќе даваат пак без проблем.
Него, слушна некој за сигурно Статистика од 14 глава што треба да се учи, а што не? Знам дека задачи нема да има од таа, но дали треба цела теорија да се знае?
Вчера бев на предавање, ама предавањето го држеа две девојчиња и асистентката кажа дека од 14та глава треба да се учи тоа што они ќе го зборат...ама јас не ги слушав, си излегов поточно, пошто сум на испит и не знам дали ми мења, ама Драган дојде после тоа и рече дека од 14та глава ќе имало само едно или две прашања:toe:

Некои колеги кажаа дека професорот по трговско утре во 12 ќе дава потписи на правен :toe:

Ај некој којшто оде редовно на Економика да ми каже дали и од каде ќе има задачи.Ај ве молам пишете тука или приватна порака.фала

Ај некој којшто оде редовно на Економика да ми каже дали и од каде ќе има задачи.Ај ве молам пишете тука или приватна порака.фала

Asistentot rekol deka ne bi trebalo da ima zadaci... a ako ima ke bile od kalkulacija ...

Англиски 2 ќе дава само утре потписи или и во петок?

Asistentot rekol deka ne bi trebalo da ima zadaci... a ako ima ke bile od kalkulacija ...
Значи мерење на економичност/рентабилност/продуктивност воопшто да не го ни читам бидејќи и да има задачи тие ќе бидат од калкуација.Така?

задачи економика

нема да има задачи економика на претпријатие како што немаше и предходниот колоквиум :je:

нема да има задачи економика на претпријатие како што немаше и предходниот колоквиум :je:

Асистентот кажал на консултации дека ќе има задачи..од кај сега ова??

Јас сум асистентот, и ќе има задачи :smir:

Колега, не треси зелени:)

Ќе има задачи од калкулација само?

Да, само од калкулации, сега се слушнав со професорката :pos:

(така ми кажаа, не ме фаќајте за сигурно, кој сака најсигурно, бујрум на консултации кај професорката)

Јас сум асистентот, и ќе има задачи :smir:

:pos2: асистент? :pos2:

него не е лошо да се погледнат задачите за калкулација. не ми изгледаат мнг тешки,мада мислам дека нема да има:pipi:

абе какви задачи едвај чекаат да се отарасат од нас ,ги мрзи да проверуваат задачи.
Вака ке си пуштат на читачот и завршена работа за 5 мин:kez:нормално без задачи

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom