e bas go ohrabri....nego moze link?:smir: btw kako statistika??? 4tata tema kolku povece ja citam tolku pomalku ja znamДа... нигде
e bas go ohrabri....nego moze link?:smir: btw kako statistika??? 4tata tema kolku povece ja citam tolku pomalku ja znamДа... нигде
лелеее ја уште ја неам почнато 4та тема!тешко мене:uvo:e bas go ohrabri....nego moze link?:smir: btw kako statistika??? 4tata tema kolku povece ja citam tolku pomalku ja znam
Од што линк, од сајтот што не постои?e bas go ohrabri....nego moze link?:smir: btw kako statistika??? 4tata tema kolku povece ja citam tolku pomalku ja znam
:pos2:sega bese....:smir:nego pomagajte-kazete sto od teorija od 4ta glava statistika da ucam plsОд што линк, од сајтот што не постои?
:pos2:sega bese....:smir:nego pomagajte-kazete sto od teorija od 4ta glava statistika da ucam pls
a na mail moze li da gi pratis?јас ги донесов прашањата е-бизнис денес на факс... кажете како да ги закачам на форумов и ќе ги споделиме
Па стај ги на 4shared.com па прати линк за превземање па ние да си ги зимаме. фала унапредјас ги донесов прашањата е-бизнис денес на факс... кажете како да ги закачам на форумов и ќе ги споделиме
Не ги ставаат на нет прашањата...Не сум на економски но ме интересира дали на нет се ставени тестовите кои ги правите?