Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Deneska se motaa nekoi testovi po e biznis niz amf 1, da ne gi ima nekoj da mi gi dade ?

и ја слушнав нешто шпекулации за е-бизнис прашања.
чим дојдам до нив (ако уопште тоа се деси ) ќе ги поделиме, а ако дое некој пред мене до нив нека ги дае :D

јас ги донесов прашањата е-бизнис денес на факс... кажете како да ги закачам на форумов и ќе ги споделиме ;)

Aj nekoj od postarite kolegi ako ima nekoi prasanja po ekonomika, osnovi na e biznis ili statistika neka pise :)) fala odnapred :)

јас ги донесов прашањата е-бизнис денес на факс... кажете како да ги закачам на форумов и ќе ги споделиме ;)

a na mail moze li da gi pratis? :)

И јас еднаш ја прочитав онака информативно 4тата глава статистика и мене ми се виде многу тешка, на предавања не го сфатив ништо пошто не бев коа почна со таа глава... ваљда ќе сфатам на вежби... :toe:

Не сум на економски но ме интересира дали на нет се ставени тестовите кои ги правите?

Па стај ги на 4shared.com па прати линк за превземање па ние да си ги зимаме. фала унапред :D

Сега во секој момент ќе стигнат прашањата е-бизнис. не се нешто којзнае колку многу, ама добро е за да се добие ориентација од прилика каков тип на прашања би можело да се паднат. јас не знаев како да ги прикачам тука прашањава, ама ми помогна еден колега ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom