Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
eli=];3087559 напиша:Kolegi koga e vtoriot kolokvium sociologija

Па и јас колку шо знам тие требаа,ама денес една другарка ми кажа дека била на консултации кај професоркава таа и кажала уште некои лекции плус:nesum:Ај некој да биде добар и мил да ми каже дали овие се лекциите кои треба да се учат етика :
- од Етичко однесување и факторите кои влијаат на однесувањето заклучно со Одржување на високи етички стандарди , тоа од првата скрипта од 22 до 36 страна
- КОО, на што се однесува КОО, кои се целите на КОО и имплементација на КОО
- Кодексите на етика и нивната улога во обезбедувањето на етичкото однесување таа од 4 страни што е
Ај бидете фини одговорете ми:smir:
koga e managment i finansiski menagment 2 kolokvium?
Абе сметководство ќе има десет прашања Т/Н и другото све е задачи.Аџустирање,ФИФО ЛИФО метода и амортизација. позз
Dali mozhe nekoj da kazhe koi ke bisat tie 2 prasanja shoke se padnat na Marketing? Dali gi kaza???
Батали тоа 140, тоа ти е Невозможна мисија, а дали ти текнува од колку бода до колку ги пушташе на усно за 10ка? и на кои им даваше семинарски да праат....
И сметководство дали некој од постарите памти за втор колоквиум дали имаше теорија или повеќето беше задачи.?.![]()
Со колку вкупно поени од тестовите се добива 10ка по економија и сметководство ?![]()
a inace za povisoka ocenka kaj ljubisha smetkovodstvo moze mislam da zemes i prevod ( da preveduvas od angliski na makedonski ) za plus poeni ako si nezadovolen od ocenkata 
Дај не зезај многу задачи се тоа, шо знам ваљда нема повеќе од 15 задачи да има..
zar dragi pustil so 10 poeni da pominat na prv kolokvium ----- ???? toa e so vrski verujte ne pusta on tuku taka -- ima tuka nekoi dubari :salut:
Дај не зезај многу задачи се тоа, шо знам ваљда нема повеќе од 15 задачи да има..