Меѓународна економија се полага во 13:30 (така бар стои на огласна табла)А да престаните сите, ќе може?
Дали има или нема елиманорна група си знае професорот, за корупција... не сакам да зборам, сите си знаат како е и што е.
Кога утре се полага Меѓународна?
Е ја имам појма математика и имам положено и ми се паднала елиминаторна група и и и и и , и сакам и тебе да ти се падне !те поддржувам, во право си кој си знае ке си положи а тоа со елиминаторни се чисти глупости и измислици од оние кои појма немаат математика срамота да зборувате така
нема да се спуштам на твое ниско ниво зошто се сметам за акаденмски граганин а таков речник не ми прилега.
Ти изгледа одвај дочека да се запишеш на факултет за да се биеш во гради со епитетот академски граѓанин. Те жалам!
Нема проблем колешке, верувам дека си елоквентна, само те молам немој да не тепаш.ми пораснал речникот има некој проблем тука?
Ај те молам нареди ги....Сакаш да почнам да ги редам цените на професорите?
Ако си била активна на предавањата може да бидеш ослободена од колоквиумот. Снежана ќе ги извести таквите на полагање.Алооооо некој за однесување на потрош. да каже нешто!!!? Се надевам овој пат на одговор
Хехе,фала. Ама сепак прашувам каков е колоквиумот бидејки не сум мегу тие кои што ке бидат ослободени :helou:Ако си била активна на предавањата може да бидеш ослободена од колоквиумот. Снежана ќе ги извести таквите на полагање.
Toa e poentata na diskusijata.A ne eliminatorni grupi,zagleduvanja i red drugi gluposti.Еве ви неоспорен факт-Ако научиш,ќе положиш.End of story.
Ако не ти кажаа Четврток мислам. пошо до среда има колоквиуми.a edno prasanje: od koga pak ke pocnat predavanjata?
Е ја имам појма математика и имам положено и ми се паднала елиминаторна група и и и и и , и сакам и тебе да ти се падне !
сакаш да кажиш дека сум за жалење дека сум запишана на фах?да едвај чекав да се запишам, извини што ке ти ги скршам илузиите, немам математика,очигледно е дека појма немаш математика во спротивно ке го решеше..позз ја завршувам тука дискусијава.нема да се спуштам на твое ниско ниво зошто се сметам за акаденмски граганин а таков речник не ми прилега.
Ти изгледа одвај дочека да се запишеш на факултет за да се биеш во гради со епитетот академски граѓанин. Те жалам!