Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
се слагам со тебе во времто и јас кога полагав беше така, секој кој на некој начин го запамтил од предавање или од консултации имаше оцена плус:uvo:Inace nema veze za Taki i za ocenkite poso on popustase ocenka ako si mu idel na konsultacii i ako te zapamtil si kaza covekot uste od pocetok.E sea so poveketo zenski idat na konsultacii toa e druga rabota!![]()
2 бода до 8 (која почнува од 106). сосе стручен труд (кој наводно ќе ми донесеше оцена +). немаше да се нервирам ако сите ги оценуваше реално. работата е што на женски им попушташе за многу поголема разлика од мојте бодови и им ставаше повисока оцена (со взаемна насмевка). екстремен случај: 90 бода и стручен труд, 8!
Кај тој што си бил на предавања ли треба да се оди за оценка, или нема врска ? Мислам за економија...
Неееееее, мислам дека нема да може.Mozes kaj koj sakas da zemes ocena bez razlika dali ti predaval ili koj ti e zapisan vo prijavata!
Томсасо да речеме дека си целосно во право и така идат бодовите (иако во случајов со и над 106 е 8). Како го објаснуваш добивањето на 8 на одредена личност со 90 бода (која според твоите пресметки би требало да има 6)?! Не може никој да ме разубеди во она што го видов со свој очи, а Бога ми и го почувствував.
Ima ama se uste ne go objavile na web na ekonomski, za stip i za posdipomci e objaven ama nas ne zaboraile:nesum:Иначе распоред веќе има истакнато на факутетот.![]()
Ima ama se uste ne go objavile na web na ekonomski, za stip i za posdipomci e objaven ama nas ne zaboraile:nesum: