Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
сигурно од понеделник почнуваме со предавања? дека јас ко што разбрав има испити до 18ти, а логично е да се почнува после испитите. или грешам?
Колега погрешно си разбрал, еве сега го прегледав распоредот за полагање на испити и ниту еден испит нема после 15 февруари. Распустот е од 15 јануари до 15 февруари, единствено нешто што е логично е на 16 февруари да се појавиме на настава на нашиот драг факултет.

фак.. имам испит на 14ти.. многу лошо.. подобро е да имам барем 10тина дена пауза да можам да набијам ентузијазам и желба за учење... вака веќе прегреан треба да се почни со предавања....:tapp:

да не знае некој Таки во колку часот дава утре оценки?

10-30 Amfiteatar 1 ke zimaat oceni site onie sto polozile ekonomija preku kolokviumi...

Таки Фити, ти си кретен. Верувале или не, единствената причина поради која немам повисока оценка е мојот пол. Не очекував дека ќе ми се случи вакво нешто, никогаш.

Таки Фити, ти си кретен. Верувале или не, единствената причина поради која немам повисока оценка е мојот пол. Не очекував дека ќе ми се случи вакво нешто, никогаш.
Машко си или женско ???

Не плачи во секој случај, јас кога бев прва имаше и машки и женски и со 10ки и со 6ки.
Така да можно е и како машко и како женско да добиеш 10ка кај Таки...

И ако некој мисли дека женските туку така поминуваат се лажи. Додека не достигнеш одредено ниво на знаење по економија таќи секогаш ќе ти вика..."абе меѓу 5 и 6 си, ама ај ќе дојдиш наредната сесија само за макрото"... и така додека навистина не научи..

Кажи ги поените и оценката и ќе ти кажам дали има врска твојот пол.

Jas pa imav sreka sto otidov kaj Taki da zemam ocena, zaso ako otidev kaj Vlado ke mi ja stavese poniskata, a vaka Taki mi popusti eden bod i si zemav osmica meraci

Кај тој што си бил на предавања ли треба да се оди за оценка, или нема врска ? Мислам за економија...

Кај тој што си бил на предавања ли треба да се оди за оценка, или нема врска ? Мислам за економија...
Треба да земеш оценка кај професорот кој си го напишал во пријавата.

Sto zboris be TAki ke ti stavi 10 oti si zenski vs masko, nema sansi, tocno e da poveketo se pedofili ali nemojte do tolku da bidete kreativci:nenene:

Аиде колега,пиши си ги поените.

Ова му доаѓа како муабетот дека на сите математика им паѓала елиминационата група :)

Аиде колега,пиши си ги поените.
2 бода до 8 (која почнува од 106). сосе стручен труд (кој наводно ќе ми донесеше оцена +). немаше да се нервирам ако сите ги оценуваше реално. работата е што на женски им попушташе за многу поголема разлика од мојте бодови и им ставаше повисока оцена (со взаемна насмевка). екстремен случај: 90 бода и стручен труд, 8!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom