Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А книгата колкава е еколошки?? Ова трговско право е прилично голема ја имам јас 450 стр е.

е колкава е книгата појма немам,
(зашто мене не ми текна тоа да прашам?):tapp:
ама верувам дека е помала отколку трговско:pipi:

Јас имам избрано еколошки менаџмент затоа што ми кажаа дека го предава Пеце Неданоски и наводно бил многу фин и лесно се поминувало кај него а тоа што Шуклев е во тимот нема врска!:jaj:
Паметен избор си направила. Јас имав економија на животна средина од Пеце и можам да ти кажам дека подобар професор од Пеце досега не сум сретнал на факултетов :helou:

хахаха мора да го видите ова... на блог го имаат објавено.. екипа Економишен јунајтед
хахах се изгазив во смеење
еве линк

moze li nekoj da mi pomogne da najdam dokumenti za anticka makedonija mi treba itno za :
olimpiskite igri vo antikata;
praznuvanjata vo antikata;
vospituvanjeto vo antikata
plis pomognete ....:toe::toe::toe::toe:

Колеги а во понеделник по кој распоред ке идете на fax?
по тој од прв семестар?
успат,ке има предавања во понеделник?:uvo:

Колеги а во понеделник по кој распоред ке идете на fax?
по тој од прв семестар?
успат,ке има предавања во понеделник?:uvo:
Да јас ќе одам од 12 на предавање математика, нема врска што го положив веќе. :pos:

Да јас ќе одам од 12 на предавање математика, нема врска што го положив веќе. :pos:
Хехе, а ти одма да се пофалиш дека си положил математика :pos:
Ок, браво, честито :) Потешкото допрва доаѓа :)
Најверојатно утре ќе бидат истакнати распореди, иако јас не се секирам многу за тоа, знам дека во понеделник во амфитеатар 1 во 8:00 часот ќе имам предавање Менаџмент на мал бизнис :)

Не бе јас одамна си се пофалив за математика си поминав на колоквиуми. Како што се гадови кај нас на факултет, ќе закачат во недела поручек распоред.

сигурно од понеделник почнуваме со предавања? дека јас ко што разбрав има испити до 18ти, а логично е да се почнува после испитите. или грешам?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom