Финансиско сметководство ќе има претежно книжење.I jas sum edna od tie sto na prv kolokvium ne dobi sifrarnik. Imav dve pogreska oboeni sto trebase da gi popravam, i toa ne bev samo jas tuki i uste nekolku pobaraa sifrarnici i 'posteno' profesorkata rece NEMA SIFRARNICI, ke dobiete samo po eden. Luge ne se nervirajte samo ni celicat nervi za ponatamu :uvo:
Inaku imate li nekoja informacija za finansisko smetkovodstvo za kolokviumot, sto ke ima, na sto da se obrne vnimanie i slicno???
Ме интересира со оцена извади, зашто го оставив финансиско за на испит и планирам да ги учам тие прашања. Страв ми е да не се заебам....Финансико јас положив само со учење на тие прашањата, има 3-4 тестови и тие се вртат цело време
Заборавив да кажам дека ова за на испит, и многу е полесно на испит одколку на колоквиуми
Надворешна трговија сум, така да не верувам двата да ми бидат задолжителни. Ама јбг ако биде така, тоа е ќе мора да се мачам исто како и виеthe mummy Другар што смер си?Можно е и двата да ти бидат задолжителни да знаеш!
6ка иам, ама тоа оти не ги научив ни прашањата како шо треба. Не планирав тој да го учам, последниот ден ми ги дадоа прашањата и ги читав онака безвеза, да не бидам без ич...и коа видов на испит дека истите прашања беа ептен ми беше криво шо не ги поучив барем уште 2-3 саата Ама и ептен сум среќна и шо положив без отворена книгаМе интересира со оцена извади, зашто го оставив финансиско за на испит и планирам да ги учам тие прашања. Страв ми е да не се заебам....