Колешке, среди за семинарска?ne da mi e glupo da i se javammm xaxa ma da polesno e taka ali so si e sigurno sigurno si e ke i odam a ako ne ja najdam ke i vrtam ali BROJOT od kaj da go iskopam?:pos2:
xaxaxa ne be se USPAV u 1 stanav i si vikam so ke idam dzabe ali ke idam utre pa ke te obavestam posle matem. okolu 10 negde planiram da i idam valjda ke bide tamu huhu:pos2: i vikas ne ti vrati a? moze ke ti vrati negde na poc na treta god xaxaxaxaxaКолешке, среди за семинарска?
Ај кажи да знам дали да одам утре или во понеделник.
И пишав прееска на маил ама не ми врати.
кружи еден тест низ студентите...Исто како што кружеше статистика...Иди на испит...По лесно е...Исто како што беше по лесно основи на сметководство...Прво гледање ке ти го дадам тестот....на колоквиуми навлага во детали...Испит само основата на финансиското сметководство....Абе никој не негираше дека фин.не е лесно,ама па оди собери ги поените да те видам.Ај немојте сега да ми создавате грижа на совест!
xaxaxa ne be se USPAV u 1 stanav i si vikam so ke idam dzabe ali ke idam utre pa ke te obavestam posle matem. okolu 10 negde planiram da i idam valjda ke bide tamu huhu:pos2: i vikas ne ti vrati a? moze ke ti vrati negde na poc na treta god xaxaxaxaxa
pozz
daaa zaedno sme:pos2: u 7 na traficinja ve sobiram a inace da ke si se namestime zaedno u citalna:pos2: inace zaboraiv da ti kazam 1 zadaca 1000ce xaxaxa :pos2:Fash utre zaedno polagame mat ?
Ocekuvam edna zadaca da mi reshish
daaa zaedno sme:pos2: u 7 na traficinja ve sobiram a inace da ke si se namestime zaedno u citalna:pos2: inace zaboraiv da ti kazam 1 zadaca 1000ce xaxaxa :pos2:
xaxaxaxaxaxaxaxax me iznasmea ali ke treba site da ti gi resam za cizmickite xaxaxaxaxaxa:pos2:nemeT problem , ja da polozam gi dobijash cizmichkite od ramstor
epa kje se potrudish ... :pos2::pos2:xaxaxaxaxaxaxaxax me iznasmea ali ke treba site da ti gi resam za cizmickite xaxaxaxaxaxa:pos2:
xaxax od 8 polagame a fin. pojma neam od koa se polaga ...toa na ispit use odamna se resiv xaxaxa , nemozam sea da se zamaram so poeni gluposti , posteno na ispit xaxa so vaka treba tri 10 ki na kol za eb..a 6ka da iam na cel ispit ako ne nosam domasni i bla bla dr gluposti:pos2: NE SE ISPLATI:pos2:Абе а од колку полагате утре математика и дали тоа значи дека нема да одите на финан.менаџмент?!
Абе вие дечко и девојка сте?
Него,дај некој нека каже за ова Маркетинг Истражување,какви прашања дава,материјалов не е посебно заебан,ама сепак.