Македонија - политика - Србија: Нерешени прашања

Статус
Затворена за нови мислења.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Nema veze Trn, nikoj ne moze na sobraniskite ahajcki keleshi da im naredi.

Член од
2 февруари 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
GLEDAM KOMENTARCINJA ---ZA MERAK!

NEGO MOJ PREDLOG E DA GI RESIME PRVO ZAEDNICKITE NEPRIJATELI----GNASITE STO NI GI PALAT CRKVITE I KOPAAT GROBOVITE,STO NI MASAKRIRAAT VOJNICI,BARAAT TERITORII...........
ZNACI PRVO DA SE ZACUVAME, A POTOA AKO OSTANEME POLESNO KE SE RAZBEREME SO PRAVOSLAVNITE .....................KAKO TAKA..........AMA OD OVIE NEMA SPAS AKO NE SE SVESTIME.........................

POZDRAV DO SITE PRAVOSLAVNI BRAKJA.........

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
МИР!

Бацушка, бан од тема.
Појол, на граница си.

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Не. Само две години од поканата. Толкав е рокот.

Не заборавај дека Македонија, практично, веќе е во НАТО.

А за сметката, на друга тема :smir:
Така е , и во НАТО и во ЕУ , остана уште вардарска Македонија , што би рекол мајстор Тони :wink:

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
Vo prvata oficialna sredba shto go imashe liderot na DUI Ali Ahmeti i Hashim Thaci beshe potvrdeno deka Kosovo ke dobie nezavisnost ovoj mesec DEFINITIVNO.ke treba da pocekame do krajot pa ke vidime

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Nema veze Trn, nikoj ne moze na sobraniskite ahajcki keleshi da im naredi.
Не им вреди ништо Јадранската група во НАТО ако не е Хрватска влезена...А Хрватска ќе влезе само доколку влезе Македонија. Албанија се влечка позади Македонија и Хрватска, пошто и така е последна оценета за влез.

Големите членови на НАТО се свесни за математиката, и без разлика на се`, Македонија ќе влезе.

Ратификацијата немора да значи дека ќе заглави само за нас :wink:

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Vo prvata oficialna sredba shto go imashe liderot na DUI Ali Ahmeti i Hashim Thaci beshe potvrdeno deka Kosovo ke dobie nezavisnost ovoj mesec DEFINITIVNO.ke treba da pocekame do krajot pa ke vidime
:pos: hahha

Do krajot na 2008?

Do sega minimum 10 pati beshe DEFINTIVNO :tv:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Не им вреди ништо Јадранската група во НАТО ако не е Хрватска влезена...А Хрватска ќе влезе само доколку влезе Македонија. Албанија се влечка позади Македонија и Хрватска, пошто и така е последна оценета за влез.
Големите членови на НАТО се свесни за математиката, и без разлика на се`, Македонија ќе влезе.
Па пошто Македонија е практично влезена во НАТО,не е ли поубаво доколку почекаме ратификација на Македонското членство со сите нишани за да го признаеме Косово,вака само нешто ептен како да засмрде работава,или Буш премногу јадел грав?:)

:pos: hahha

Do krajot na 2008?

Do sega minimum 10 pati beshe DEFINTIVNO :tv:
Дефинитивно на Албански изгледа значи "еден убав ден".:)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062

Ne znam, na toa mi mirisa od ahajcive.

Чудно, ама на тоа оди.

А Хрватска? кој нема да ратификува? Словенија поради границата на морето? Ловот на риби? Или за Кршко?? Не бе, тоа е решливо, само ние сме подјебани, а ратификацијата не оди во пакет за земјите, туку за секоја поединечно.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Ne znam, na toa mi mirisa od ahajcive.

Чудно, ама на тоа оди.

А Хрватска? кој нема да ратификува? Словенија поради границата на морето? Ловот на риби? Или за Кршко?? Не бе, тоа е решливо, само ние сме подјебани, а ратификацијата не оди во пакет за земјите, туку за секоја поединечно.
Можеби тројната формула која ја најави евреинот Нимиц ќе го пресече јазолот со името Македониџа предложено од медијаторот,што барем мене ми наликува на Македонски нинџа,и ми изгледа неприфатливо.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Која тројна бе.

Ние како сакаме, ахајците како сакаат и цел свет како ќе му милува да не вика, а??

А бе АБЦ. Не е Нимиц влав, евреин е.

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Можеби тројната формула која ја најави евреинот Нимиц ќе го пресече јазолот со името Македониџа предложено од медијаторот,што барем мене ми наликува на Македонски нинџа,и ми изгледа неприфатливо.
Prikaznata za trojnata formula e odamna poznata izlezna strategija za site. Celava ovaa parada 15 godini e natigo-dajmigo.
E sea dali ke bide RepublikaMakedonija ili nekoja druga varijanta ostanuva da vidime so i kolku ke se ispazarat strinite so Nimitz.

Bas me interesira kako ke go citaat Republika Makedonija vo tekst na angliski. To mu doaga ko vo makedonski kirilicen tekst da vmetnes gruziska recenica.
hm?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Поубаво звучи грузиска реченица на кирилица од Рипаблајка Македониџа.

Можда кинеска на кирилица.

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
Abe i Vietnam na vietnamski a ni u OON ne e Vietnam, pa nikoj ne se tepa da go kaze u original na "vietnamska azbuka".
Ja potajno se nadevam deka nasive se dovolno pametni da se ispazarat za Macedonian Republic. Ke bideme vo drustvo so Slovak i Czech Republic i nisto nema da ni fali, ama ne znam.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom