TpH_Bo_OkO
Трноризец
- Член од
- 18 мај 2005
- Мислења
- 11.537
- Поени од реакции
- 879
Не. Само две години од поканата. Толкав е рокот.edno 1000 godini???
Не заборавај дека Македонија, практично, веќе е во НАТО.
А за сметката, на друга тема :smir:
Не. Само две години од поканата. Толкав е рокот.edno 1000 godini???
Така е , и во НАТО и во ЕУ , остана уште вардарска Македонија , што би рекол мајстор Тони :wink:Не. Само две години од поканата. Толкав е рокот.
Не заборавај дека Македонија, практично, веќе е во НАТО.
А за сметката, на друга тема :smir:
Не им вреди ништо Јадранската група во НАТО ако не е Хрватска влезена...А Хрватска ќе влезе само доколку влезе Македонија. Албанија се влечка позади Македонија и Хрватска, пошто и така е последна оценета за влез.Nema veze Trn, nikoj ne moze na sobraniskite ahajcki keleshi da im naredi.
Vo prvata oficialna sredba shto go imashe liderot na DUI Ali Ahmeti i Hashim Thaci beshe potvrdeno deka Kosovo ke dobie nezavisnost ovoj mesec DEFINITIVNO.ke treba da pocekame do krajot pa ke vidime
Па пошто Македонија е практично влезена во НАТО,не е ли поубаво доколку почекаме ратификација на Македонското членство со сите нишани за да го признаеме Косово,вака само нешто ептен како да засмрде работава,или Буш премногу јадел грав?Не им вреди ништо Јадранската група во НАТО ако не е Хрватска влезена...А Хрватска ќе влезе само доколку влезе Македонија. Албанија се влечка позади Македонија и Хрватска, пошто и така е последна оценета за влез.
Големите членови на НАТО се свесни за математиката, и без разлика на се`, Македонија ќе влезе.
Ратификацијата немора да значи дека ќе заглави само за нас :wink:
Дефинитивно на Албански изгледа значи "еден убав ден".hahha
Do krajot na 2008?
Do sega minimum 10 pati beshe DEFINTIVNO :tv:
Ne znam, na toa mi mirisa od ahajcive.Не им вреди ништо Јадранската група во НАТО ако не е Хрватска влезена...А Хрватска ќе влезе само доколку влезе Македонија. Албанија се влечка позади Македонија и Хрватска, пошто и така е последна оценета за влез.
Големите членови на НАТО се свесни за математиката, и без разлика на се`, Македонија ќе влезе.
Ратификацијата немора да значи дека ќе заглави само за нас :wink:
Можеби тројната формула која ја најави евреинот Нимиц ќе го пресече јазолот со името Македониџа предложено од медијаторот,што барем мене ми наликува на Македонски нинџа,и ми изгледа неприфатливо.Ne znam, na toa mi mirisa od ahajcive.
Чудно, ама на тоа оди.
А Хрватска? кој нема да ратификува? Словенија поради границата на морето? Ловот на риби? Или за Кршко?? Не бе, тоа е решливо, само ние сме подјебани, а ратификацијата не оди во пакет за земјите, туку за секоја поединечно.
Prikaznata za trojnata formula e odamna poznata izlezna strategija za site. Celava ovaa parada 15 godini e natigo-dajmigo.Можеби тројната формула која ја најави евреинот Нимиц ќе го пресече јазолот со името Македониџа предложено од медијаторот,што барем мене ми наликува на Македонски нинџа,и ми изгледа неприфатливо.