- Член од
- 30 ноември 2007
- Мислења
- 408
- Поени од реакции
- 30
da dojdem kaj majkata tvoja, da mu ja zemam gackite, kako spomen, za nokta pominati zaedno a?:sekss:Daj smenete mu peleni na agim, se razbudi...
da dojdem kaj majkata tvoja, da mu ja zemam gackite, kako spomen, za nokta pominati zaedno a?:sekss:Daj smenete mu peleni na agim, se razbudi...
На тебе ти е jaсно дека ако и МК и Косово изгаснат во мрак ЕУ ке разреши отварjaне на нуклеарните реактори во БГ - 900 MW/h?Добро бе дали ви јасно дека 80-90 % од струјата ви доага од Србија уште првиот ден ќе потонете во мрак или вие саката да живеете во 14 век без струја.
Ма тако је, брате србине...Albanofili sto sakat da ne napravat slugi na albancite nemat pravo na zbor po vakvi temi.
Dojdi mu go be zlaten, ti go chekam.:smir:da dojdem kaj majkata tvoja, da mu ja zemam gackite, kako spomen, za nokta pominati zaedno a?:sekss:
Моето мнение е, че С'рбија ште б'де компенсиранаDodeka vie se karate, Rusija denas go izrazi svoeto protivenje za prakjanje na policiska misija na EU na Kosovo i gi obvini Zapadnite zemji deka go krshat megjunarodnoto pravo so tajno pripremanje da proglasat nezavisnost. Rusija potcrtuva deka za izmena na mandatot na Kosovo e potrebna rezolucija na ON, a takva - nema!.
pa zatoa gradi albania nuklearen reaktorДобро бе дали ви јасно дека 80-90 % од струјата ви доага од Србија уште првиот ден ќе потонете во мрак или вие саката да живеете во 14 век без струја.
Sram e sto moram da delam nacionalnost za albanski slugi kako tebe, jas sekogash sum si go veel sonceto od kutlesh. Ne praam kako vas da odam kaj sto ke trgni vetrot denes ventilatorot a utre orelot.Ма тако је, брате србине...
Жив срам си за аватарот твој! Српскиот пандан на Христо...што се ќе видиш на светов...
Треба прво Македонија да влезе во НАТО.Денес Тачи каза дека независимостта ке биде провазгласена не до месец,не до недела,а до ДНИ.Според мен уште след изборите во Србиja,ке провазгласат независимост,а шо ке стане след това само Бог знае.
Ами тја веке си е во НАТО.Треба прво Македонија да влезе во НАТО.
Потполно се слагам!Ами тја веке си е во НАТО.
Остават само формалностите.
Само дето това нема да и донесе ништо повеке,
освен разходи и нова зависимост...
Положението на Македонија е стратегическо.
Ако имаше по-добра политика
и ако се разбираше с Б'лгарија
/ па и Блгарија да имаше истински политичари /
тогава би станало интересно...
Дали Г'рција немаше да клекне -
Отдека ке минуват за Европа ?
Да се надеваме,дека много скоро ке биде.Треба прво Македонија да влезе во НАТО.
Треба прво Македонија да влезе во НАТО.
Немаат друг избор. Можат само да одолговлекуваат.Зарем некој има илузија дека ахајците ќе ја ратификуваат поканата во парламентот им цигански???
Немаат друг избор. Можат само да одолговлекуваат.