Drum and Bass

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
ljudas.jpg

Само што се вратиф , беснилаци немам зборови , само една забелешка , многу луѓе на мал простор ... се надевам дека подобро ке ги средат картите за на стара нова ..:smir:

u retox многи адолесценти рапери џаначиња + special guest star Тамара Тодевска lol

многу дрога бре, и никој од МЈМ баграта не видов (или пошто бев апла назад).

МС на днв сакс ассс!!!!

u retox многи адолесценти рапери џаначиња + special guest star Тамара Тодевска lol

многу дрога бре, и никој од МЈМ баграта не видов (или пошто бев апла назад).

МС на днв сакс ассс!!!!

MC na DnB e extra..samo koa e sredeno, izvezhbano, stokmeno, dobar MC...a ne slatkar ffs!
Cela narkomanska populacija od NL doshla u retox..kao sakash da ispadne dobar zur? o.0

Se na se, ok beshe, ja si pominav dobro, ne odlicno, ama dobro, bolje ke beshe da kjutea na momenti raperive. Ustraa odlichni traki.

Не сум бил на некоја ваква журка,но интересно ми звучи

dnbtriodv0.jpg

Вечерва Drum'n'Brass трио :)

Drum'n'Brass Trio е обид да се избега од концептот на класичен диск-џокејски настап и да се направи нешто повозбудливо за клупската публика. Ова необично трио претставува комбинација на диџеј сет со тромбонист и саксофонист кои свират во живо. Проектот ги обединува македонскиот продуцент, ремиксер, музички новинар и диџеј Емил Хаџи-Панзов и двајца од најдобрите џез музичари од помладата генерација, Васко Бојаџиски и Владан Дробицки. Нивниот заеднички настап е фузија на џез, фанк, реге, драменбејс и уште дузина музички влијанија, спој што е подеднакво интересен за клупската публика која сака да игра до изнемоштеност, како и за критички настроените слушатели кои бараат малку поголем музички предизвик.

Drum'n'Brass Trio повеќе пати се имаат претставено пред домашната публика, вклучувајќи фестивалски настапи под отворено небо - Plagij.at Turns 2 и Пиволенд, како и поинтимни клупски концерти. На 15 февруари ова трио за прв пат ќе настапи во клубот Кастро.

Ајде вечер на тапан и бас кој иде накај кастрота :icon_lol:

слушам днб долго време и идам на журки али по србија и бугарија. Тука сум бил само еднаш у ретокс и на пиволенд.

Иначе може подетално објаснување за сите клубови пошо планирам и тука да идам а и бајдвеј знае некој днб да игра онака профи ???

Има секоја недела во Кастро од 1ипол после полноќ (пред тоа се раповаќи), четврточки во Ритокс зависи кога како, журче некое ако организираат некои поединци и то...Btw овде публикава се пали на ствари ко turn down the lights, budjav lebac,...а ретко журка со b.s.e., panacea, generation dub, spor,....нема везе, затоа имаме највесела и најпозитивна публика од цел балкан, сум го увидел тоа
icon_mrgreen.gif

А под профи днб ѕенѕање, не знам што подразбираш...дрмање главите, берење јабуки, играње пинг понг, веш машина, итн... :icon_lol: одлепив ја :pos:

mans од 12 и пол се у Кастро не од 1 и пол.
И да.. Многу добри журки прај Славе. Ај ем деар секоја недела. :pipi:

Од 1ипол почнува јакото, пред тоа има репови и други глупости :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom