Фан Клуб: Депортиво Ла Коруња

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.129
Поени од реакции
75.083
^ ааа ништо од тоа, не се надевај ич:back::back::back::back::back::wub:
Чекај бе чекај трета среќа.... Плус знаеш дека кога гледам заедно со некого, увек излегувам како победник :icon_mrgr
Е за инат и дресот Депор ќе го земам, па ако тепаме ти ќе го носиш цла недела на физичко :icon_mrgr

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
А ја ќе зеам пешкирот Реал, па зашто сигурно ќе тепаме, ти ќе го носиш цела недела и така ќе идеш и на факс.....а времево таман ќе ти се погоди:pos::back:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.129
Поени од реакции
75.083
А ја ќе зеам пешкирот Реал, па зашто сигурно ќе тепаме, ти ќе го носиш цела недела и така ќе идеш и на факс.....а времево таман ќе ти се погоди:pos::back:
Ех сега пешкирот:pos: Па нема да себањам јас на факс :pos:
Кажи друга казна и да ја дефинираме казната :icon_mrgr
А нерешено ако биде???:)

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Абе нема да се бањаш, ама насабајле место алишта со пешкир ќе идеш, тоа ми беше муабетот:):back: треп треп хахаха
нема нерешено, зашто ние ќе тепаме:back:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.129
Поени од реакции
75.083
Абе нема да се бањаш, ама насабајле место алишта со пешкир ќе идеш, тоа ми беше муабетот:):back: треп треп хахаха
нема нерешено, зашто ние ќе тепаме:back:
Аха шрррррррррр, измислувај друго пошто ти тече времето :icon_mrgr
Абе моето мора да важи и за нерешено, пошто тоа е исто ко да сме ве победиле :icon_cool
На нарешено ќе го носиш дресот на физичко цела недела, на пораз на Депор, кажувај...:icon_mrgr

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Ти кажав у пешкир ќе идеш, не ме занима:) хахахаха и тоа уште од вечерта, одма после поразот:back: ќе бараат и стриптиз да им играш:) хахахахахахаха

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.129
Поени од реакции
75.083
Ти кажав у пешкир ќе идеш, не ме занима:) хахахаха и тоа уште од вечерта, одма после поразот:back: ќе бараат и стриптиз да им играш:) хахахахахахаха
Ајде бе прифаќам.... Сигурен сум дека нема да победите :P:back:

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667
Хахаха немој да бидеш толку сигурен....и спремај се за тоа што те чека.:back:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.129
Поени од реакции
75.083
Ајде бееееееее.... не е можно ова што се случува...
На денешниот тренинг останавме и без Мануел Пабло :nesvest: и без Сеоане.
Таман влезе Пабло во добра форма и одма повреда, по која со веројатност 90% ќе го пропушти мечот со Реал...
И онака Морел е како ќутук спор по лево, сега и без Пабло и еоане наебавме....
ИЗгледа ќе играме со лауре десно и Морел лево... Т.е. немаме друга опција...
Лотина изјави дека Депортиво можеби е способен да го победи Реал, а најави стартување на Гвардадо и Сенд. Сенд дефинитвно го заслужи ова, а изјавата на Лотина најверојатно значи дека Гвардадо коенечно е фит за да изигра некоја минута :vozbud:
Бтв Дани Аранзубиа влегува во историјата на Примера како првиот голман кој дал гол при регулрана игра, а не од пенал или слободен удар што досега им успеало 12 пати на голманите од Примера...
Браво Дани!!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.129
Поени од реакции
75.083
^ Бар ќе имаш изговор :p
Не бе и вака ќе ги победиме :P
Сериозно, повреда на мануел Пабло можеби и во најлош момент. Сепак незнам што е подобро да се искомбинира на еден ваков меч. Дали искуството на Мануел Пабло и неговата добра форма во последните мечеви, или пак малку поголемата брзина на Лауре и истотака солидната форма во која што се наоѓа. Мене повеќе ме загрижува евата страна...
Осеќам дека пак ќе си направиме сериско самоубиство од самозаседа :pos::pos::pos: како и на претходниот наш дуел, кога игравме со два спори странични бекови. Но тогаш во одбраната го имавме и Зе кастро што е еден минус играч :pos:
Овојпат Лотина ќе тргне малку похрабро со 4-2-3-1 а во одбраната ги имаме и Лопо и Колото. Сеедно, нашава одбрана е очајно спора, и тоа против Ди мариа-Роналдо-Озил може да биде страхотно по нашата мрежа :)
Ќе се молиме на Рубен Перез и на Томас дека навреме ќе ги запираат акциите.
Скоро и се знае составот кој ќе истрча на Риазор во сабота.
Аранзубиа
Лауре Лопо Колото Морел
Перез Томас
Адријан Домингез/Валерон/Мичел Гвардадо
Рики/Сенд​

Има дилеми само за средината и за шпицот.
По се изгледа Гвардадо сигурно ќе настапи, а интересно ќе биде да се види како ќе одигра Адријан како десно крило.

Член од
26 јануари 2010
Мислења
184
Поени од реакции
22
Jas samo edno znam.Ako se zatvori Deportivo uste od startot sigurno ke go lapa.Zatoa mora da se trgne malku pohrabro, real iako ima brz tim sepak ne smeat deportivo da si dozvolat da se branat vo sesnaesetnikot i da cekaat kontra.I mora Valeron da vleze uste od startot na vtoroto poluvreme, covekot e specijalist za timovi kako real a baska i ne veruvam deka Domingez ke moze da ja sprovede igrata na deportivo.Zatoa,mnogu trcanje i pokrivanje i secenje na akciite i eden ubav gol od 25 metra e klucot za pobeda nad real :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.129
Поени од реакции
75.083
Незнам брат, јас сум скептик и не гледам начин како ќе стигнеме до поволен резултат.
Ете и дефинитвно од игра отпадна Мануел пабло а во составот нема да бидат ниту крилата Саул и Хавито. За Хавиот ја знаеме приказната, а Саул не бил доволно опоравен.
Во тимот имаме само едно крило и тоа Гвардадо кој досега нема ни 4 меча изиграно и се враќа после долгаааааа повреда. А да го победиш Реал без крила мало сутра :)
Не би почнал со Валерон...
Уште тој ни фали во и онака бавнава постава. Нека почне Домингез па во второ полувреме Валерон :)
Ќе биде интересно, само да не примиме некој брз гол до 15-та минута...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.129
Поени од реакции
75.083
Невозможно...
Иако се очекуваше дека Мануел Пабло заработил некоја обична повреда на тренинг, сепак се воспостави дека ќе осуствува цел месец :tapp:
И не е тоа крајот на повредите. Нов на листата е Валерон, кој за почеток го пропушта мечот со Реал Мадрид.
Е ако се спасиме годинава мислам дека нема да испаднеме во следните 100 години :pop:
Што е со тренинзиве бе :toe:
Сега уште фали Гвардадо пак да заработи некоја повреда против Реал, и тек тогаш нека не отстранат од лигата уште сега...
Којзнае дали треба воопшто да стартува пошто престојните мечеви се клучни за нас. Во среда играме нагости со Осасуна (клучен меч), потоа меч дома кој мора да го добиеме со Сосиедад. А со Реал и да изгубиме и да тепаме, сеедно е, ако потоа не освоиме барем 4 бода од следниве два дуела. Единствена придобивка ќе биде враќање на самодовербата во случај да лапнеме некој поен во сабота...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.129
Поени од реакции
75.083
Ајде Депор :icon_mrgr
Лани ја ставив песнава и изгубивме :pos: Ако изгубиме пак, следна година не ја ставам :pos:
Тимот за вечер најверојатно ќе биде :
Аранзубиа
Лауре Колото Лопо Морел
Перез Томас
Адријан Родригез Гвардадо
Рики​
Let's smash them :icon_cool

Kajgana Shop

На врв Bottom