Јас сеуште чекам некој да ми одговори на прашањето дали лезбејките ги мразат мажите? :aham:
Не ме фаќај за збор ама мислам дека да така е муабетот...пошто не општат со нив следствено е во најамала рака да не ги варат
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сеуште чекам некој да ми одговори на прашањето дали лезбејките ги мразат мажите? :aham:
Не ме фаќај за збор ама мислам дека да така е муабетот...пошто не општат со нив следствено е во најамала рака да не ги варат
Си зборувал некогаш со лезбејка на таа тема или ова е само општа прерасуда, како фактот дека ова е машки свет а жените се под мажите?

поима неам што им се врти во главаСамо болдиронотопоима неам што им се врти во глава

Не сакам да држам предавања и да се правам паметна, но битно е за општо добро сите да сфатиме дека поделбата е добра, но не е и деградирањето кое оди со неа.

До кога светот ќе биде машки?
А, кога уопште и бил?
Ако постои омнипотентно суштество, и ако тоа е едно и единствено, сигурно би било бесполово. Која е потребата и значењето на полот, ако не можеш да се размножуваш?
Хааххах доста смешно....ке си земам за право и ја да го прикажам животот на машките
1.2.
3.
4.:cug: 5.
![]()
6.:kickbox:
7.8.:wub: 9.:sekss: --- :3:
10.:zid: 11.:smir::nenene:
12.и на крај задовлони сте со :tv:
итар пејо напиша:Нема шанси ти да си видела повеќе од мене ЖЕНА СИ немаш интелект и не си способна.
:smir:-еве ти цвеќе
:back:
:sekss:
:kajg:-испржи јајца
по овој редослед ке си тераш во живот........:baeh::baeh::baeh:
Најозбилно сега ова се е забанција не ги мислам овие работи само тепам време

Nikogash nemalo degradacija na zenata od strana na mazot. Koga bi razmislila podobro, ako nekogash bi imalo toa sepak ne se dolzi na destruktivnata priroda na mazot vo odnos na zenata, nego na nekoi a posteriori idei, vlijanija, od mnogu razlicni faktori i opshtestveno fenomeni,predmeti , objekti pa i subjekti.
Се додека има мажи светот ќе биде машки.:helou:
Се додека има мажи светот ќе биде машки.:helou:

:helou:Секогаш имало и во иднина ќе има деградација на жената од страна на мажот се додека постојат одредени примероци од машкиот род кој не знам зошто сеуште мислат дека се супериорни.
Освен тоа нормално дека општеството влијае, крај краева зарем темава не беше насловена до кога светот ќе биде машки?
:lele: