Фан клуб - РК Металург

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Ако има некој карта од металурзиве нека дае навака за у сабота а?

За среда Вардар Про - Металург исто во Борис Трајковски ќе можам да најдам кој ќе сака нека пише на профил да му чувам....да го проследите спуштањето на земја на Металурзиве:vozbud:многу се кревате бе ееееј
Се дур игра Фичо ништо не праите:wink:

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
A zasto Metalurg gi igra site vo Boris Trajkovski.Ja ostavi onaa vo avtokomanda.
Па за европскиве купови мислам автокоманда е премала да собере многу гледачи......
а за со вардар така донеле одлука рфм за да биде попосетено дербито, а со другите тимови од наша лига у автокоманда ќе си играат...
Вардар - Металург не нејјак меч на балканот 3-4 години наназад:salut:

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
изгледа нивниот плејмејкер нема да игра мозе и ќе игра ама е повреден и не веруем да даде максимум од него зш следната сезона ќе игра у друг клуб и нема да рескира да се повреди па да му се расипе кариерата тој е и воедно најдобар играч на амичитија:helou::helou::helou::helou::helou::helou::helou:така да оцекуваме победа од најмалку 6 разлика таке бар ја се надевам:helou::helou::helou::helou:

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
Ајде со среќа утре а во среда сепак за ВАРДАР ке се навива.

Член од
26 јули 2008
Мислења
214
Поени од реакции
19
Ќе ставеле у Борис дополнителна монтажна трибина, зарем толку многу публика очекуваат? А пуштиле у продажба само 2000 и нешто билети??:toe:

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Ова Металург е не е заебанција.ПИРАТИ АВТОКОМАНДА.Металург ја претставува Македонија а не Вардар.Напред Металург.

Член од
28 декември 2008
Мислења
1.356
Поени од реакции
184
Ова Металург е не е заебанција.ПИРАТИ АВТОКОМАНДА.Металург ја претставува Македонија а не Вардар.Напред Металург.
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Ме изнасмеа да не пукнеш....пирати македонија...кој пирати се некои како тебе дечишта просек 16 години, навиваат до 15 минута и немаат глас за после...и немој да заборавиш дека ова не е лига шампиони, ова е КПК.
бидејки сум сигурен дека не ги знаеш следниве факти кои ке ги истакнам, по читањето ќе те замолам да си го поправиш мислењето, односно понижувањето на Вардар - традиција, име, милена именка за Металурзите:helou:

CUP WINNERS' CUP 2004/05 - 1/2 Final MATCHES
----1/2 FINAL
RK Zagreb vs Vardar Vatrost. Skopje 34 : 26 (16 : 11)
Vardar Vatrost. Skopje vs RK Zagreb 23 : 21 (10 : 11)

Да појаснам ова е исходот од двомечот во полуфинале од КПК со сезнота 04/05...што значи вардар веќе бил до полуфинале, испаднал од Загреб кој е тим со високо реноме, несреќно, со победа дома со иста разлика од 2 гола, но задади гол разликата таа година загреб беше финалист...Дај божеи металург да го пофтори успехот на вардар, што да не и до финале...

Vardar Vatrost. Skopje vs THW Kiel 27 : 26 (14 : 13)

победата на вардар во дуелот со Кил во сезона 02/03

Резултати од богатото минато на вардар во европските натпреварувања можеш ако те интересира да погледнеш тука, добрите игри на вардар континуирано 2-3 сезони по ред со тимови од врвот како што се Барселона, Загреб, Магдебург и др.
па ако имаш нешто нејасно обратисе кај мене ќе ти објаснам, ама вакви испади за Вардар друг пат не...барем фактирај ако ништо друго да има на што да веруваме за успехот и претставувањето на металург, а не на лепе очи:nesum:
уствари не си ти крив, целата управа, политика на клубот и атмосвера потекнува од самата автокоманда кој е маалски клуб, со ниско ниво, па така и вашите ставови во јавноста....

Се гледама во среда во Борис(да ги спушти вардар малце на земја:smir:), дотогаш им посакувам секое добро, среќа и спортски се надевама пласман во полуфинале...

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
Ќе ставеле у Борис дополнителна монтажна трибина, зарем толку многу публика очекуваат? А пуштиле у продажба само 2000 и нешто билети??:toe:

не бе шо тие кај се пуштени само 2000 билети тоа ќе пушта уствари пуштени се веќе 6200 карте што ќе претставува рекорд на гледаност на еден ракометен натпревар во македонија ама слузбено,затоа и ја стаеле таа трибина позади гол затоа сто имало голема заентирасираност.До вчера попладне останало уште само 1500 билети:helou::helou::helou:

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.394
Поени од реакции
881
ej a sto e pojako ehf cup ili kpk(kade sto igra metalurg)? ako znae nekoj neka kaze

Kajgana Shop

На врв Bottom